Tusza_z_kapelusza
Początkująca w BB
Mnie z GP skierowali do Vancouver Road - pewnie dlatego, ze jest najblizej.. Jednak bardzo mi zalezy na zmianie.. Dziewczyny, ktore znam - mieszkajace w UK zazwyczaj dobrze trafialy.. Polozne byly dla nich zazwyczaj bardzo pomocne... O Royalu sie troszke naczytalam...i nawet nie trafilam na jedna pozytywna opinie odnosnie porodu a i sama jestem w szoku w zwiazku z podejsciem Pan tam pracujacych.. Calkowita ignorancja.
.. Ja mialam wczoraj drugi...i Pani powiedziala, ze ostatni... Pierwszy w 15 tyg., ostatni w 24.. Co prawda wczoraj trafilam na serdeczna pielegniarke i owszem temat wyczerpala znakomicie...ale biorac pod uwage wszyskie incydenty, ktore mialy tam miejsce... Jestem zmuszona podziekowac.. Generalnie mam dzisiaj mniej bojowy nastroj bo maluszek po tatusiu jest wielki i smiga tak szybko, ze kobieta na usg nie nadazala, zeby zrobic zdjecia
i pewnie byla rowniez zadowolona, ze nie chcemy poznac plci dzidziusia przed porodem...bo to by bylo dla niej nie lada zadanie
. Ja rodzilam w general jestem zadowolona ale mialam cc na zyczenie wiec to co innego. W Royalu chyba ze 2 razy tylko w ciazy zgubili moje badania wiec mam zdanie na ich temat...