reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leigh

Witam nowe dziewczyny :) Fajnie ze jest nas wiecej.
Sylainikaigabi DZIEKI Ci ze jako jedyna, odpowiedzialas na moja prosbe o przepis. Co prawda przepisu nie mam ale doceniam Twoje checi :) Wielka buzka
My tez uciekamy trzeba wykorzystac ta pogode. Aparat do torby i w droge :)
Milego dnia wszytskim.

reklama
LIVI,nie ma problemu lubie czytac co piszecie,a co do salatki to moze :ogorek moze byc swiezy,kiszony lub konserwowy pokroic w kostke do tego pomidory tez w kostke troche cebulki,pieprz i sol do smaku i lyzka majonezu dla tych co dbaja o linie majonez light proponuje,wymieszac i gotowe salatka do obiadku lub sama,sprubujcie i smacznego zycze;-).

Witam! my jak narazie mamy zaliczony park - pogoda dopisuje i wciaz swieci sloneczko dlatego tez stwierdzilam ze szkoda czasu na marnowanie go w kuchni i na obiad byla pizza :) a co pozniej to nie wiem - poczekamy na tatusie i moze jemu cos wpadnie do glowy - zycze milego popoludnia :)

My mialysmy dzien pelen wrazen, szczegolnie Kasia. Najpierw spacerek, potem sesja zdjeciowa w pieknym sloncu, potem szybkie zakupy a potem tzw "baby club" z kolezankami autochtonkami ;). Na dzisiaj chyba wystarczy zreszta Kaska padla i spi. Co do obiadu to brak weny tworczej zupelnie - chyba zgapie od kolezanki te pizze.

Spacerki napewno byly udane:tak:,slonce tak swiecilo az czulo sie jakby wiosna sie zblizala:-D,a moze w koncu przyjdzie bo kazdy ma napewno dosc tej zimy ktora sie ciagnie i ciagnie,no tak koniec luzu,Gabrys sie obudzil to do pozniej:-).

My tez bylysmy na spacerku. Oczywiscie u nas tez byla sesyjka. Pogoda piekna, szkoda bylo siedziec w domu. Jutro na basen sie wybieramy, o ile bedzie tak jak dzis :)
Dobra ide do kuchni zabrac sie za salatke. Wykorzystam stary przepis ale za to na pyszna salatke z kurczaka.

Widzę że każda jak mogła skorzystała dziś z pięknego słonka na sesję zdjęciową. Moja córcia dziś zajmowała się jedzeniem kameni z ogródka, mamy tego ustrojstwa w bród niestety w tym roku chyba będzie musiało tak zostać :( Ja dziś się za to nabawiłam odcisków na małych palcach bo poszłam po Bartka do szkoły bez skarpetków w samych tenisówkach i masz ci los myślałam że nie dojdę z powrotem.

witam my też prawie caly dzien spędzilismy na sloneczku, z rana byla wyprawa do pani Misterek, spotkaliśmy olę i bartusia:tak:, a potem to juz w ogródku szykowalismy piaskownice :))))))) :-)

reklama
no witam z wieczorka widze ze kazda miala dzis sliczny dzien ja niestety nieeee .

wiecie co taka wkurzona dzis bylam nic mi nie wychodzilo a na dodatek musialam jechac do warrington i oczywiscie czekalam na wizyte dupka ktory powiedzial mi ze mam sie wychylic w przod i tyl i koniec wizyty u reumatologa a i tylko jeszcze krew i x-rey i pupa to to se moglam w leigh zrobic a nie czekac na nia az 3 godziny zeby dupek wolowy mnie przyjol lol a potem jeszcze ciagnac sie tymi autobusami i jak dotarlam do domu to bylo juz ciemno i lipa ze sloneczka taka wsciekla ze szok sorki ale musze sie wygadac tak cieplutko bylooooo mam nadzieje ze jutro tez tak bedzie i uda mi sie skorzystac

o boziu ja zawsze musze miec pod gorke wiecei co ta opieka NHS tu to wielka lipa oki spadam nacieszyc sie mezem chociaz hehe

Do góry