reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leigh

To i ja się przywitam :) Bardzo mi się dziś podobało na play grup, a szczególnie szczęśliwa była Julia, padła mi potem biedna w autobusie :-)

reklama
Hej mamusie to na dzis moje ostatnie pisanie poniewaz pora na Gabiego,jak zwykle cycus i spac:-D wiec kolorowych snow dla maluszkow i spokojnej nocy dla mamusiek zycze"Dobranoc":happy:.

Hej kobietki! moja Olcia juz spi i ja juz w sumie tez jestem gotowa do spania ale na dobranoc jeszcze maly przeglad na necie :) jak zwykle przy ciasteczkach ;/ chyba nigdy juz nie przestane sie objadac slodyczami na noc.wlasnie jednym okiem ogladam "rodzine zastepcza" - Alutka hipnotyzuje swojego Jedrule i dzieki temu kaze zapominac mu o tym ile wydaje pieniedzy albo mu w tej hipnozie kaze zrobic kolacje, ech czasami i nam by sie przydaly takie moce hipnotyczne ;P no to kolorowych snow :*

A ja wlasnie napisalam wymowienie z pracy:-)( bardzo szczesliwa z tego powodu) i tez wybieram sie do lozeczka. Jeszcze po poludniu zdazylysmy odwiedzic Olge i Zuzie ktore mieszkaja dwa kroki odemnie i dopiero dzisiaj sie o tym dowiedzialam. Bylo bardzo fajnie. Dobranoc wszystkim.

aldi222 kto ci nie przyslal linka wszedzie go mozna bylo znalejsc u mnie szczegolnie na gg ,nk a tobie kochana to nawed na gg prywatna wiadomosc wyslalam lobuzie po pupie dostaiesz jak przyjdziesz znowu na herbetke do kosciolka heheheh .

U mnie juz wszystcy spia a ja wylegiwalam sie w wannie przy ulubionych swiecach i jak zawsze rozmyslalm heheh a moj biedny tak dlugo na mnie czekal az zasnol hehheh ale ze ze mnie zona hehehheh .

widze ze nas coraz wiecej jednak sie rozkrecmy buziaki mamuski :)))) milej nocki ja niestety jutro do warrington do ukochanego pana reumatologa brrrrrrr nie lubie goooo ale jak trza to trza buziolki pa kochane

heheh madziaikasia dobree :)))) nie ma to jak leniuszkowac w domku to teraz drugie malenstwo jak obiecalas heheh milo by bylo :))))

hej mamusie dzindoberek ale maly dzis sliczna pogode co i jeszce dzis mi tak slicznie ptaszki spiewaly fajnie heheh .

ide se herbatke i sniadanko zrobic bo dopiero co wstalysmy ale wiadomo pierwsze co hops na bb heheh do pozniej buziaczki :*

reklama
Witam mamuśki :-)
Tak to prawda ...piękny mamy dzionek,trzeba szybko się wynurzać z domku....
My mamy w planie odwiedzić bibliotekę....oddać zaległe książeczki....i pójdziemy odwiedzić też kaczuszki:-)
Tak więc miłego dnia dziewczynki (te małe i duże);-)
madziaikasia nam też było równie miło...oby więcej takich spotkań...
Teraz już zmykam
Pa!

Do góry