reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leigh

Dobry wieczor mamuski z Leigh:-D,mam troche luzu :rofl2: wiec se popisze,moj Gabrys nadal bez zmian a raczej wydaje mi sie ze gorzej:-( choc po nim nie widac bo broi i jest wesoly :happy: chce pojsc z nim do naszego szpitala w Leigh moze oni cos poradza bo pani "M.":no: nic nie zmienila ale nie wiem czy Nas przyjma mam nadzeje ze tak no dobra moze narazie zakoncze jakby co to napisze,pozdrowionka dla wszystkich;-).

reklama
no hej olusniailuki fajnie ze cos chociaz napisalas zabwane jest to ze wydaje mi sie ze inne mamy nas tylko podczytuja a same nie wiedza co napisac nie dziwie sie bo kiedys sama mialam taki problem hehe ale wystarczy sie przywitac i juz samo poleci .:)wystarczy troche checi !?chodz jednak LIvi mialas racje ze to nie wypali :))szkoda bo chcialam zeby to inaczej wygladalo :)wiem wiem nie kazda ma czas no ale dobra

no hej sylainikiaigabi biedny ten przystojniak ;((moze faktycznie skorzystaj z drugiej opinii bo faktycznie ta nasza ,,M'' to oj ciezko ciezko gdyby nie ten internet to czlowiek by nawet nie wiedzial co u jest bo predzej sie przez neta dowiesz niz o niej hehehe no trudno opieka medyczna niestety podobna do naszej polskiej ;/ jak tak sie czasem pat na te wiadomosci w polse co sie tam dzieje to lipa .

ktora sie jutro pisze na pleay group ?

oki spadam bo moj M wkoncu wraca z pracy buzka*

ja na pewno jutro bede na play group- pewnie z lekkim opoznieniem jak zwykle ;) a teraz juz uciekam robic Oli kolacyjke a potem ide wygrzac sie w kapieli - milego wieczora wszystkim zycze :*

Hej dziewczyny, jaka ja dzis padnieta jestem. Dzis na aerobiku sie naboksowalam... Fajne jest to ze zawsze wprowadza cos nowego. Kto by pomyslal, ze aerobik z bokem mozna polaczyc :)
My jutro napewno wpadniemy na herbatke :) do kosciola.

No jak bym miala nie przyjsc na herbatke i plotuchy hi hi...:-D,no ja tez spadam bo Gabi juz marudzi :tak:,cycusia i spac,to do juterka mamuski:-p.

myszavik to do zobaczenia o 11.20. Ja dziś mam dzień wolny i zamiast leżeć w łóżeczku i spać to już chodzę od 7. Coś w tej ciąży spać nie mogę. Budzę się po 3 razy w nocy na jedzenie i wcześnie rano też :-) A to dopiero początek!!

Nic nie tak Magdaikasia,poprostu wrazliwa kobieta jestes to tak najczesciej po dziecku(ciach) jest ,magdar tak bywa jak nosi sie dzieciatko ono ma potrzebe wiec daje znac:-) wszystko jest ok:tak:,no dobra dziewczynki do zobaczonka na play group,spadam uspic Gabrysia,zjesc sniadanko,gimnastyka,przygotowac do obiadku troche ogarnac i sie widzimy to narka;-).

MagdaiKasia wcale sie nie dziwie ja jak tylko obejrze albo przeczytam cos wzruszajacego o dzieciach to mam "swieczki w oczach" - zreszta ja czasami placze nawet na komediach jak juz sa szczesliwe zakonczenia :)eh... magdar. ja mialam wilczy apetyt w czasie ciazy i skonczyl sie zaraz po porodzie - pewnie to malo pocieszajace - ale normalne :) dla mnie najbardziej uciazliwe bylo wstawanie do toalety w nocy po kilka razy ale to juz bylo pod koniec ciazy.zycze wytwalosci ;)

reklama
o witam z rana mamuski ale se dzis pospalam az mi sie posciel do ciala poodbijala heheh .i jak milo se bylo poczytac troszke na tym forum fajnie ze sie rozgadalyscie heheh i tak to wlansie ma byc milo fajnie :)) no ja tez sie pisze na herbatke w kosciolku hehe znow sie rozgadamy az do 3 bedziemy tam siedziec heheh fajnie ja tak lubie i zeby juz ciepelko bylooo to na spacerki az milo chodzic :)) a o dzieciaczka to ja sie nie wypowiadam bo ja to dopiero beksa jestem :***

madziur.sliczny suwaczek :))

Do góry