reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leigh

reklama
madziar nie przejmuj sie kochana ty tez juz nie dlugo bedziesz chodzic z nami na aerobic i nie tylko heheh buziaczki :*

hej mamusie ja dzis mialam okropny poranek niestety znow przytulalam sie do umywalki heheh tak mnie wymeczylo ze nie wiem czy pojde na ten aerobic zobacze jak narazie leze i sie nie ruszaam moze mi przejdzie a jescze dzis taka sliczna pogoda ktora trzeba wykorzystac buziaczki pa

Witam dziewczyny. Ja tez dziś w domku siedzę. Sara chrypie coraz bardziej a do tego Wiki zaczęła w nocy kaszleć a rano gorączka.Do szkoły jej nie pościłam żeby się nie pogorszyło . Mąż też kaszle ale do pracy poszedł :-). W środę idziemy do Misterek zobaczymy co powie. Też bym poszła na ten aerobik Sara trochę by poszalała :D. Mam nadzieje że za tydzień dotrzemy :-). A Ty myszavik zdrowiej. Mam nadzieje ze już lepiej się czujesz . pa pa

a dziekuje juz mi lepiej chmurkitrzy .O biedactwa znow jakies chorupsko ale co tu sie dziwic ja ta pogoda taka pomieszana .No jednak sie wybralam na ten aerobik udalo mi sie i powiem ze nie zaluje swietna zabawa dla dzieciaczkow moja chodz oberwala od jakiegos chlopca zucil sie na nia hehe i pozniej juz nie chciala sie bawic ale trudno moze za drugim razem bedzie lepiej ale inne mamy tez sie swietnie bawily a o dzieciaczkach nie wspomne te to dopiero mialy radoche powiem wam szczerze ze lepsze to niz ten caly angielski heheh .Wracajac do pogody to wracalam z miasta i zlapal mnie grad deszcz o jejku co za pogoda prawdziwa Anglia hehe .

wiecie co a mi kurcze blaszka ze pomylili mi leki w bootsie i przez tydzien bralam leki nie na to co trzeba ale naszczescie nie w takich dawkach co kalali na opakowaniu ja to sie mam z tymi lekarzami tutaj wykoncza mnie hehe a sie dziwilam czemu tak sie zle czuje i jak nawalona chodze a tu bach dobrze ze w pore zobaczylam wiecie czlowiek nigdy na to nie zerkal bo po co wierzy sie im w aptece a tu lipa teraz juz wiem ze mam patrzec ze nie tylko na opakowanie ale tez zawartosc :/

a tak na marginesie nie spodziewalam sie ze tak nas malo bedzie i ze prawie 4 mamy sa aktywne na tym forum szkoda bo mysllam ze chodz jedna chwilke zawsze poswiecicie zeby cos napisac no szkoda ale moze sie jeszcze zmieni i czesciej tu beda zagladac buziaki ide cos schrupac bo glodna sie zrobilam :)

pokaze wam cos smiesznego normalnie kiedy to bylo ooohhhh taki dwuzabek :)))
DSC00633..jpg
albo to dzis wlansie mowilam o tym livi jak ten czas leci normalnie szok
1056460..jpg

Ostatnia edycja:
no faktycznie ale maluśkie :-) Olivcia jaka puca i ciemne wloski ma a Wiki jaka malutka ;-) no my z Olą dotarlysmy na aerobik i bylo super.duuuzo zabaw i pilek - Ola nie wiedziala za ktora sie chwytac a wiec polacam mamom ktore jeszcze tam nie byly.acha i radze ubrac sie lekko bo zgrzejecie sie bardziej od dzieciaczkow a jezeli zamierzacie puszczac maluchy bez bucikow to nie zapomnijcie o zapasowych skarpetkach ;-) no mnie te opady ominely - jak wyszlam z marketu to bylam nieco zdziwiona co tak mokro ale i tak jest fajnie na dworku,pozdrawiam i powrotu do zdroia zycze wszystkim "chorowitkom" !

hej obejrzyjcie se to ja sie poplakalam ze smiechu heheh [video=youtube;YFPm87D1eRY]http://www.youtube.com/watch?v=YFPm87D1eRY&feature=related[/video]

Hej mamuski :) ja tez goraco polecam aerobik dla dzieci. Buzia sama sie usmiechala jak sie patrzylo na te nasze brykajace dzeciaczki. Sluchajcie na Clifton street jest paly group dla dzieciaczkow. W kazdy poniedzialek od 13-15. Wytrwale mamy moga isc po aerobiku :) Ja wlasnie taki mam plan na przyszly poniedzialek. Wstep wolny :)

reklama
Chmurkitrzy mam nadzieje, ze szybko wszyscy u Ciebie wydobrzeja. I pamietaj o paracetamolu ;)
Bedziesz szla jutro na aerobik czy robisz sobie wolne? :)
Duzo zdrowka dla dziewczynek. xx

Do góry