reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leigh

czes mamusie ale sie usmialam z twojego snu Livi hehhe dobre
chmurkitrzy milego pobytu i wracj tu do nas szybko heheh tylko nie wracaj nam tu z tym sniegiem heheh
o snach to ja sie nie wypowiadam ostatnio nie wiem o czym ja snie same gupoty hehe

oki mamuski do zobaczenia w kosciolku na herbatce chodz dzis ponoc sie szykuje wieksza rozrywka zobaczymy :))

reklama
A gdzie wszystkie wywialo cooooooo......,ja podrzucilam Gabrysia Jego siostrze i buszuje po kompie,chwilka dla mnie:-D,fajnie bylo dzis na play group,szkoda ze to tylko raz w tygodniu,no dobra spadam do wanny moze pozniej wejde na stronke:-p.

no my niedawno wrocilismy z Sainsbury's i lidla - wlasnie Ola skonczyla jesc kolacyjke i zaraz idziemy kapac sie :) zaczynam odczuwac aerobik wczorajszy coraz dotkliwiej i az boje sie jutra ;/ dobrej nocki wszystkim zycze - ja juz ide odprawic wieczorny rytual pa :)

Hej! My juz po spacerku - pogoda niepewna a ja nie mialam ani parasola ani kaptura, zreszta zaraz za obiad musze sie wziac a pozniej do college'u.ps. SUKCES!przetrzymalam mojego z obiadem no i w koncu wszystkie naczynia pomyte i kuchenka rowniez :D oplacilo sie a juz myslalam ze znowu wymiekne i mu podaruje, uff...

Jak chca to potrafia:-D no nie kasiaiola,no i sprawdzilo sie pada deszczyk,ale jutro bedzie lepiej:happy2:,ok spadam do polaka i po corcie do szkoly to do pozniej;-).

No Kasiaiola gratuluje. Jak widac czasami trzeba ich podejsc sopsobami :) tak czy inaczej dobrze, ze zadzialalo :)
Sylainikaigabi bardzo ładne suwaczki :)
My tez zaliczylysmy spacerek i na sam koniec deszcz nas zlapal :( Z cukru na szczescie nie jestesmy.
Pozdrawiam i milego popoludnia.

Wlasnie wrocilam z college'u i musze powiedziec ze sie troche tam ubawilam wiec mam humorek, wieczor cieply wiec przyjemnie sie wracalo zwlaszcza ze mam spory kawalek do przejscia.no najwyzszy czas Ole polozyc spac - to do nastepnego, papa :)

reklama
Kasiaiola to juz wiem ze ze mnie to nudziara nie jest hi hi hi...:-D,dobry tekst,ja tez juz ide polozyc Gabrysia,pora na spanko,wiec wszystkim moge napisac tylko Dobranoc.

Do góry