reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leigh

dziendobry mamusie widac sliczny dzis dzionek chod te sloneczko nam trosze umyka ale to i tak nie przeszkodzi nam w sapcerkach ehhe ja wybieram sie dopiero na 12 wiodomo poplacic wszystko porobic co trzeba i po wyplacie hehehe .

widze ze powolutku upiekszacie sobie swoje profile swietnie :))

ja dzis jakos padnieta jestem z rana ale wiadomo trudnie kobiece dni sie zblizaja i to chyb dlatego o jej ;(( ale pewnie mi minie i bede miec swietne samopoczucie hehe a jak widze ile energi ma Miki to az jej zazdroszcze hehe

oki buziqaczki mamusie jak ktoras chetna na kawke zpraszam :)) jak cos jestem na tel :))

reklama
ach zapomnialam zapytac ktora mama albo rodzinka wybiera sie w sobote 20-tego do Gollborn chyba dobrze napisalam na zabawe dla dzieciaczkow ? zapowiada sie mila zabawa my napewno sie wybierzemy :)

Ostatnia edycja:
Ech zaluje ale nie mozemy jechac do Gollborn - szkoda ze ta zabawa nie jest w niedziele :) trzeba sprawe zalatwic a przelozyc sie tego niestety nie da.a ze sprawa jest w Wigan to troche czasu zejdzie. probowalam przyozdobic jakims suwaczkiem profil ale jak wklejam link to sie pojawia ze jest blad :/

Czesc Kobietki a ja wlasnie wrocilam ze szpitala z Gabrysiem:-(,wymiotowal mi i dostal biegunki chyba jakis wirus jest w powietrzu wiec uwazajcie na swoje pociechy,poza tym siedze w domku,Gabrys na szczescie napil sie i spi,a w szpitalu dostal co ? oczywiscie PARACETAMOL,ok moze pojde cos zjesc bo z tego wszystkiego zapomnialam i teraz zoladek przyssal mi sie do zeber:tak:,moze jeszcze pozniej wpadne na forum to narazie.

no hej mamusie oj szkoda wlasnie tez zaluje ze to nie w niedziele no ale w sumie ja tez zobacze czy moj przypadkiem nie bedzie musial isc do pracy zobaczymy .

oj biedny GABRYS to faktycznie mialas dzis przezycia biedactwo najgorzej jak dzieciaczki choruja buziaczki dla was trzymajcie sie :**

a dzis jakos taki dziwny ten dzien nudy i samopoczucie nadal lipa heheh oki spadam z mama pogadac pa

no i lipa tez sie nie wybieram bo moj niestety pracuje chyba ze mozemy sie same wybrac co wy na to dziewczyny moze ktoras by chiala jak cos to pisac a jak nie to trudno poczekamy se na imprezke w leigh buzka pa mamusie milego wieczorku i weekendu :**

Hej Sylainikaigabi to straszne jak takie malenstwa sie mecza. Mam nadzieje ze Gabrys czuje sie juz lepiej. Duzo zdrowka zyczymy. Moje Malenstwo tez choruje. Dzis dostala antybiotyk.
Milego wieczoru dziewczyny :)

Oj livi bardzo:-(,z rana wszystko ok a potem z godziny na godzinke gorzej,nocke to mam napewno z glowy ale to nic mama przetrwa wszystko dla swojego dziecka,narazie Gabrys spi,mowia ze sen jest najlepszym lekarstwem i oby tak bylo:tak:,jakby cos to napisze czy sie polepszylo no to dobranoc wszystkim i spokojnej nocy buziolki:-).

reklama
dzień dobry drogie mamusie :-) mój mały tez przez to przechodzil ale juz wczoraj mu przeszlo,dopiero po wizycie w szpitalu w Wigan dostal DIORALYTE w szaszetkach i pomoglo :tak: juz jest ok milego dzionka

Do góry