reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leigh

Biedna Nikola, szkoda ze ja dopadlo. Tobie Syla tez nie zazdrosze, chora Nikola i jeszcze malenki Gabrys. Zycze wytrwałosci a dzieciakom DUZO zdrowka.
Moja Mala czuje sie chyba troche lepiej, juz tak nie kaszle strasznie wiec antybotyk zaczal dzialac. Co prawda wyglada niewyraznie wiec sama sie zastanawiam czy sie gdzies z nia wybierac. Zobaczymy.
Pozdrawiam wszystkie mamy :)

reklama
witam z rana pogoda do pupy ja dzis z reszta tez mnie znow stawy dorwaly .

oj wasze malenstwa ko0chane Sylwia ty to sie masz kochana zdrowka lda dzieciaczkow

ja tez sie dzis zastnawiam czy wybrac sie na play group bo na aerobik napewno nie pojde i tak ledwo co siedze ale zobaczymy buzka mamusie trzymajcie sie spokojnego dzionka :))

witam mamusie nawet nam sie rozpogodziolo ale my sie dzis nigdzie nie wybralysmy przebawilysmy te pare godz teraz mala wziela sie za robienie ciastek z ciastoliny a ja dokanczam moje flaczki .

kochne mam pytanko czy orientujecie sie gdzie i kiedy bedzie swiecenie i msza moze ktoras z was wie, wiem ze tak wczas pytam ale chialabym wiedziec za wczaasu bo to moje pierwsze porzadne i spokojne swieta wielkanocne i chcialabym je spedzic tradycyjnie moze ktoras z was bedzie cos wiedziala pozdrawiam milego dzionka :))

Hejka kobietki na szczescie Nika wrocila do domu z wynikow ktore porobili nic nie wyniklo ale gdyby co to mam wrocic do szpitala a poza tym spedzilismy tam bite 3 godziny uff mialam juz dosc no i zanim wrocilysmy do domciu to juz 4 byla jakis niby obiad i tak dzien zlecial,teraz Nika spi zobaczymy co jutro przyniesie dzien,Gabrys jeszcze mam luzna kupe ale tak ogolnie czuje sie o wiele lepiej i to by bylo na tyle z mojego dzisiejszego pelnego wrazen dzionka,pozdrawim wszystkie,buziolki:-).

Hej Sylainikaigabi najwazniejsze, ze wrociliscie wszyscy razem do domu. Przemeczyliscie sie, ale za to wiesz, ze nic powaznego sie nie dzieje. Pewnie to tylko ten sam wirus co u Gabrysia. Wiem jak to brzmi, ale lepiej to niz jakby sie mialo sprawdzic to co podejrzewali. Bedzie dobrze, za pare dni wszystkie dzieciaki wroca do zdrowia.
My z Olivia wybralysmy sie na zabawy. Na pogode juz nie patrze, inaczej wieksza czesc roku siedzialabym w domu :)
Kasiaiola a jak u Was? Polepszylo sie Malej?

Dobry wieczór!dziekuje, Ola niby ma sie lepiej ale nie chce za bardzo jesc i pic,a ta <za przaproszeniem>cholerna biegunke wciaz ma.ma juz bidulka tak czerwona i poraniona pupe ze chyba trzeba bedzie sie z tym wybrac do lekarza bo nawet nie da sie wytrzec bo zaraz placz jest.mam nadzieje ze wszystkim maluchom w koncu te chorobska szybko przejda i juz nigdy sie nie pojawia.jestem taka zla ze takie maluchy musza tak cierpiec :/

O jejku to bylo straszne ja nie wiem co bym z tak s... zrobila:wściekła/y:,i jak tu komukolwiek zaufac:no:,a my idziemy spac z Gabrysiem bo strasznie marudzi,zyczej spokojnej nocy DOBRANOC !!!

reklama
Livi jestem zszokowana...to straszne :szok:
Wiele w życiu widziałam...ale nigdy nie zrozumiem jak można tak traktować dzieciaczki
Kto też odważył się jej pozostawić swoje dziecko - z twarzy widać że to kawał s..... delikatnie to ujmując. Pozdrowionka dla wszystkich :-)

Do góry