reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leigh

Dzien doberek,dzis nastepny dzien moja corcia nie poszla do szkoly,trudno lepiej niech sie dobrze wykuruje poza tym nudy az nawet pisac mi sie nie chce,moze pozniej wena mnie najdzie a teraz zmykam bo Gabrys chce spac i troche marudzi;-).

reklama
no witam mamusie z rana dziekuje kasiaiola nie jest zle ale moglobybyc lepiej no ale coz ze mna juz tak jest heheh .

faktycznie dzis znow sliczna pogoda ja niestety dzis musze jeszcze zaliczyc nasza pania dr. M heheh ale to dopiero o 14:20 zobaczymy co znow wymysli heheh

chmurki trzy dostalam nowe oferty mieszkan z tego linka co ci wczorj dalam wkleje je to sobie zobaczysz moze cos znajdziesz dla siebie :*
2 bedroom terraced house to rent in Warrington Road, LEIGH, Lancashire, WN7

2 bedroom terraced house to rent in Mere Avenue, Leigh, WN7, WN7

3 bedroom terraced house to rent in Ennerdale Road, Leigh, WN7, WN7

2 bedroom apartment to rent in Ledgard Avenue, Leigh, WN7, WN7

powiem wam ze ceny tak skoczyly w gore masakra az sie bac bo kiedys za niska cene mozna bylo mniec sliczny dom a teraz nie ma w sumie z czego wybierac heheh

no hejka kurcze ale sie dzis zdenerwowalam mialas dzis isc do pani dr a co sie okazalo miala tam byc ale wczoraj hehehhe tak moj maz mnie wrobil no a ja juz od 13 siedzialam w pareczku i czekalam a cholewka tylko zmarzlam a o miki juz nie mowie biedna tyle kilometrow na nozkach ;( no trudno heheh

Czesc dziewczyny jak tam dzionek? Marzena oczywiscie z wrazeniami. U nas dzis bardzo spokojnie.
Chmurkitrzy to mieszkanie co wisi u POlaka wydaje sie byc calkiem rozsadne. 400 F z oplatami to calkiem niezle. Ciekawe tylko jak wyglada mieszkanie. Pozdrawiami i milego wieczoru zycze.

Ostatnia edycja:
hejka. To mieszkanie z ogłoszenia z polaka widziałam, moi znajomi byli obejrzeć, ponoć śmierdzi niesamowicie, przynajmniej tak mi powiedzieli :-). Dzień minął spokojnie bez wrażeń, dziewczyny zdrowieją :-). Jutro rano szaleje w sklepach , bo w przyszłym tygodniu na chrzciny lecimy i jakoś trzeba wyglądać :D. Nie wiem tylko gdzie ukryć mój brzuch :D. :D. po obiadku do kościołka na dzień matki. Więc czekam mnie dzień pełen wrażeń :-). Wszystkim mamą i dzieciaczkom życzę słonecznego weekendu :-)

Livi chodzimy do kościoła za netto. Mszy pewnie nie będzie jak to w Anglii bywa . mamy przyjść na 3 p.m. pewnie jakieś przedstawienie będzie dla mam :-). pa

Witam :) a czy starsza CHMURKA bierze udzial w przedstawieniu :) no ja juz nie moge sie doczekac ciepelka prawdziwego - chociaz wieczory ostatnio sa coraz cieplejsze :D

reklama
Czesc wszystkim, dawno nas nie bylo ale strasznie intensywny tydzien mialaysmy. Jedziemy jutro do Nottingham odwiedzic znajomych wiec nie bedzie nas caly weekend a tu w nocy Kaska sie pochorowala, rzezila strasznie cala noc biedactwo, dzwonie wiec zeby sie umowic do jakiegos lekarza ale zaden nie mial juz dzisiaj miejsca i umowili mnie do pielegniarki (!!!?????!!) opisze wrazenia po poludniu. No i do fryzjera ide a co! Znowu bede piekna ;)))

Do góry