reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

No fajnie jest sobie poleniuchowac :) Ja czasem po calym dniu siedzenie z mala jestem wykonczona Wiec robie obiad na dwa dni i drugii dzien wolnyyyy :))))

przy ferajnioe jaKA TERAZ MAM W DOMU NIE MAM MOWY O GOTOWANIU NA DWA DNI... CO JA MOWIE NAWET PRZY MOIM MEZU NIE MA O TYM MOWY HEHEHHE ON ZACZYNA JESC OBIAD W POLUDNIE I KONCZY W NOCY :-D:-D:-D

ale tu dzisiaj cicho:eek:

reklama
ano jakos spokojnie:)
DROZDUSIA Andrzej mi mowil ze Cie widzial:)
SYLWIA a ja Cie chyba dzis w No Namie w Parkwayu widzialam:) bylas ze swoim chlopakiem i z mala w foteliku:)????masz takie jakby czerwonawe wlosy teraz????( chyba to taki kolor ale wybacz jesli sie myle)

a ja polezalam sobie w wannie cieplej wody z wieeeelka piana:)
a teraz slucham sobie radia na gadu gadu:)

widze ze cisza jak makiem zasial:)
ide sie polozyc w koncu .....jeszcze troche i bedzie wiecej zajec a ja ciagle cos robie ech....
dobranoc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aga ... No wlasnie bylam :) wybralismy sie na zakupy przed jutrzejszym wyjazdem No ale ja Ciebie nie pamietam abym widziala :( Lubie ciuchy z no name i tally wejly u mnie w Cresent shop nie ma nigdy takich promocji jak na casteltroyu a ja tam kiedys mieszkalam na bru na ghruadan :)
Jak zobaczylam ze wszystkie ciuchy za 2.95 eu to bylam w skowronkach :pP
Akurat na wyjazd sobie kupilam kilka rzeczy :p Jak bylam w ciazy to w szczegolsnosci kupowalam tam getry czy tuniki czy sukienki :))
Ciesze sie ze mnie poznalas :p Noo a wlosy takie niby czerwone mam :p

Dobranoc kochaneczki :*****

Sylwia na nk to widac ze juz wszystko mialas na glowie hihiih odwazna jestes co do zmiany fryzur :tak:;-) ja to tylko kolor zmieniam czasem tnac to za bardzo nie tne :sorry: mam nadzieje ze jak wrocisz to sie spotkamy... gdzie na raheen mieszkasz ?? jesli mozna wiedziec oczywiscie

Justysia - > Fryzjerka nie jestem :p Ale lubialam sobie cos z wlosami robic :) Zawsze cos indywidualnego Nie podoba mi sie jak sobie cos zrobisz a nastepnego dnia Ci mowia Ooo masz wlosy jak Kasia Basia Asia i Martyna ... Jak buzka mi schudnie to znow na punka sie obetne Czulam sie najlepiej w tych wlosach :)) Mimo ze dla wiekszosci osob to nie kobieca fryzura No ale Damiana wlasnie tym oczarowalam Byciem soba :)) Ja mieszkam na Raheen na ulicy Courtfields Obok mam Hotel jak sie nie myle nazywa sie South court hotel czy jakos tak nie pamietam No i jeszcze blisko mam centre wiec moze bedziesz kojarzyc :) Z wielka checia sie spotkam :))

dzień dobry kobietki.malutka dała mi dzisiaj pospać i od rana już broi:-) jednak jak za długo śpi to potem ma za dużo siły i energii na wariacje.za oknem słoneczko więc jakoś tak mi wesoło.i najważniejsze-znalazłam u Laury dwa nowe ząbki.są już na powierzchni:tak: nawet wcześniej nie zauważyłam że się pchają.a najśmieszniejsze jest to że wyszły jej górne czwórki a nie ma jeszcze ostatniej dwójki na dole i żadnej trójki:-D ja nie wiem jak te dzieciaki ząbkują:confused2:

dzien doberek:)
melduje sie
ja na wizytke do GP dzisiaj:) za niedlugo lece
pozdrawiam
pozniej zdam relacje
OLIVCA jeszcze nic nie przyslala wiec chyba jeszcze sie nie rozpakowala:( bidulka

a MARTUANA to ma dzis chyba wizytke w szpitalu jak sie nie myle?pewnie wroci to da znac:)

Ostatnia edycja:
olivca urodzila majeczke dzis o 8.44....mala wazy 3800 i ma 53 cm:) obie czuja sie dobrze:)

a ja po wizycie:)wszystko ok....
bo co moze gp mi powiedziec:)serduszko bije....siuski w porzadku...cisnienie tez.....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry