reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

marta nigdy nie wiadomo:) moze akurat pojdzie jej szybko:):):)kto wie:)
fajnie by sie tydzien zaczal gdyby Olcia sie juz rozdwoila:):):):)
ech.....a my to do terminu albo i jeszcze dalej lazic bedziemy hahahhaha

reklama
marta nigdy nie wiadomo:) moze akurat pojdzie jej szybko:):):)kto wie:)
fajnie by sie tydzien zaczal gdyby Olcia sie juz rozdwoila:):):):)
ech.....a my to do terminu albo i jeszcze dalej lazic bedziemy hahahhaha
Aguś ja jej życze jak najlepiej i nie moge o niczym innym myśleć:szok:Żeby już miała to za sobą:tak: A co do nas weteranki z nas heheheh widocznie złego diabli nie biorą hahah;-)ale już się też doczekać nie moge hihii:-D

hej wyccieczka udana pogoda tez :) jestem taka spiaca a mala ciagle spii :)
justysia testatki byly wlasnie obok hotelu clarion :)) trzeba bylo iscdo gory tak jakby gliwna ulica jadacw stone raheen tam byla taka ogromna brama i trzeba bylo jedynie nia przejsc i staly ogromne statki :))

juz w srode polska :))

buziaki mamy i trzymam kciuki za brzuszki :)
no i dziekuje za ponowne mile przywitanie :*****

hej babeczki:-) już jestem i widzę że się dzieje.trzymam oczywiście kciuki za Olivcę.też tak miałam-silne i częste skurcze a rozwarcie malutkie.dopiero po ponad 11 godzinach miałam 10 cm. Cytrusku gratuluję prawka.jestem trochę spóźniona ale teraz będę na bieżąco.cieszę się że już jestem w domku.trochę wymęczyły mnie ostatnie podróże.pranie już się robi,mała zasnęła.teraz tylko kolacyjka i spać bo jestem wykończona.Justyś czy w czwartek mogę odebrać avon?zmykam i odezwę się już jutro na spokojnie.dobrej nocy mamusie;-)

dzień dobry kobietki.nawet dzisiaj pospałam.co prawda mała obudziła się przed pierwszą ale tak mi się nie chciało siedzieć przy łóżeczku że wzięłam ją do siebie.przytuliła się i spała do rana.jak ja to mówię to była sytuacja emergency.byłam tak zmęczona po podróży że ani myślałam spędzić chociaż minutę na krześle przy jej łóżeczku czekając aż zaśnie:-) pogoda widzę nie za ciekawa ale jest jeszcze wcześnie więc jest nadzieja.zmykam na śniadanko,miłego dzionka

reklama
Do góry