reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Hej ja mojej mnalej spiewam swoje piesenki Czyli mile slowka ktore sie rymuja Spiewalam jej jak jeszcze w brzusiu byla Podobaja jej sie bardzo :))
Ahh i bylam te statki zobaczy Ogromne byly naprawde duze Ale malo bylo osob i nagle sie tak deszcz rozpadal ze zmoklam okropnie a mala siedziala w wozku przykryta pelerynka i usnela :))
Lubi kapanie kropel szum morza spiewanie ptaszkow Bo jej to dziennie wlaczam jak idzie spac i zasypia bez problemu :))

A jutro to dopiero mam wycieczke No ale sie bardzo ciesze Jade z mala do dublina :)) Po jej paszporcik :)) A wiec i zalatwie sprawe i pozwiedzam troszke Mam tylko nadzieje ze pogoda bedzie w miare :)) A mala uwielbia jezzdzic pociagiem
Moja siostra przezywa gdzie ja jade z nia taka mala ze jestem glupia A ja spedzam kazda chwile z Nadina ufa mi jak nikomu innemu jak jestem przy niej to rozmawiam z nia na kazdy temat jak z najlepsza kolezanka Moze jesyem mloda ale bardzo odpowiedziala :))
Siostra mnie jedynie zdenerwowala Ahh zazdrosna ze jade poogladac cos i pozakupowac przed wyjazdem ...

Ahh ale co tam bede wam glowe zawracac Dobranoc moje drogie mamy ;*****

reklama
a ja sie jeszcze nie zegnam dziewczynki bo to jeszcze nie wiadomo co ta noc przyniesie.... Czop mi dzis wypadl, N.oczywiscie w panice i juz kluczyki od auta w rece trzymal ale na szczescie ciagle jeszcze jestesmy w domku:-D, mam tam jakies skurczyki ale odpukac nie sa bolesne wiec siedzim z siostra, ona teraz w szoku ze ja wam takie glupoty pisze a ja do nie a co to moje kolezanki, o i wlasnie lapie sie za czolo:)
No nic, jestem na straży:happy:

Cześć laseczki ale tu dzisiaj cichutko czyżby wszystkie na porodówke wywiałao??:-D A ja przedewszystkim witam nową koleżankę Sylwiu przepraszam że tak póżno ale tyle się działo ostatnio :szok:że aż wszyd ale niedoczytałam o Tobie:szok::no::wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Przykro mi z tego powodu:zawstydzona/y:Ale ciesze się że do nas dołączyłaś:tak:;-)Oleńko jak Ci czop odszedł to coś czuje że na porodówce jesteś co bo ja z 1 czyli Madzią tak właśnie miałam odpadł czop i za chwilkę zaczeły się skurczyki i pooooooo długich 14 godzinkach miałam ją w ramionach także powodzenia;-)Trzymam kciuki:tak:Ale że Aga o tej godzince milczy?????wyjątkowe heheh aż niemożliwe:sorry::eek:ojojojoj Justyś ja śpiewałam KOLĘDY heheh ale najlepiej skutkowały hihNo to dzisiaj Drozdusia przybiła do naszego Limericku nie??A co tam u Camomile??też jakoś zamilkła...

hej....marta witaj w domku :) nastepnym razem ze szpitala wrocisz juz z dzieciatkiem :)
ola jak tam???aga??kurcze dziwnie teraz od tej strony was dopingowac hehehe..
justynka to co przyjdziesz dzis do nas???ja jestem caly dzien w domku...piknij mi tylko przed wyjsciem z domku..albo tutaj napisz o ktorej sie ciebie spodziewac :)
ada jest jak narazie grzeczna jak aniolek...gorzej z dominikiem..jest strasznie zazdrosny i nie usluchany..nie wiem co z nim zrobic,mam nadzieje,ze sie szybko przyzwyczai do nowej sytuacji..milego dnia :)

Natinke Dominik sie przyzwyczai, zobaczysz, czasu potrzebuje. Bardzo dobrze, ze jest teraz z wami bo gorzej jednak jakby wrocil po wakacjach od babci do nowej sytuacji a tak jest na biezaco.
Martus no ten czop to idzie tak co dwie godzinki, dziwnie jakos, ja skurcze mam wciaz takie sobie wiec nie chce siedziec w szpitalu 14godzin bo w domku bardziej komfortowo ale mysle ze dzis juz na pewno pojedziemy, bynajmniej sie wyspalam, jesli mozna to nazwac spaniem, ale czuje sie wypoczeta, czego nie mozna powiedziec o moich czlonkach rodziny bo oni cos twierdza ze w ogole spania nie mieli...chyba dobrze byc pierworodka i nie miec swiadomosci co tak naprawde mnie czeka hihihi

Natinke Dominik sie przyzwyczai, zobaczysz, czasu potrzebuje. Bardzo dobrze, ze jest teraz z wami bo gorzej jednak jakby wrocil po wakacjach od babci do nowej sytuacji a tak jest na biezaco.
Martus no ten czop to idzie tak co dwie godzinki, dziwnie jakos, ja skurcze mam wciaz takie sobie wiec nie chce siedziec w szpitalu 14godzin bo w domku bardziej komfortowo ale mysle ze dzis juz na pewno pojedziemy, bynajmniej sie wyspalam, jesli mozna to nazwac spaniem, ale czuje sie wypoczeta, czego nie mozna powiedziec o moich czlonkach rodziny bo oni cos twierdza ze w ogole spania nie mieli...chyba dobrze byc pierworodka i nie miec swiadomosci co tak naprawde mnie czeka hihihi
Olcia a jakie masz te skurcze??i co jaki czas?? Bo ja to przy Madzi miałam takie mrowienia po obu stronach i one potem promieniowały i krzużowe się zaczeły ale u mnie najgorzej zawsze było jak już wody mi przebijali :szok::-D No a co z AGĄ!!!????????????

reklama
jestem ,jestem
za sprzatanko sie wzielam od rana a co:)
pranie wczoraj zrobione to tylko na podworko wystawilam:) chcialm nawoskowac meble ale sie okazalo ze nie mam juz wosku:(ech....
a u mnie oczywiscie cisza w miare.....brzuch pobolewa caly czas ale nic wiecej.....
posprzatalam ,na obiadek jest pizza bo sobie tak zazyczyli a ja chyba sobie frytki w piekarniku zrobie:)
no i jest poludnie .....mogloby szybko pranie wyschnac to bym jeszcze poprasowala bo nie mam nic do roboty teraz ....a tak bede prasowac po poludniu:)

olivca mi czop odszedl przed porodem tylko jak rodzilam Anite....wczesniej nic takiego sie nie zdazylo.....i nie mialam wogole skurczy.....

Ostatnia edycja:
Do góry