reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
no proszę.nie było mnie jeden dzień i takie wieści.
AGA GRATULACJE !!! ! zazdroszczę ci że masz już kruszynkę przy sobie.ja muszę jeszcze trochę poczekać:-(
a małej na szczęście zeszła już gorączka.antybiotyk chyba zaczął działać także jest nadzieja.ufff.uciekam spać bo to był ciężki dzionek.spokojnej nocy

dzień doberek.a co tu takie pustki?dzisiaj w końcu pospałam.Laura nie śpi jeszcze tak jak dotychczas przez zatkany nosek ale jest o niebo lepiej niż kilka dni temu.a co tam u świeżo upieczonych mamusiek-Natinke i Olivci?Aga z tego co wiem jest jeszcze w szpitalu więc się nie wypowie;-) uciekam na kawusię a potem może jakiś spacerek, o ile nie zacznie padać:sorry2:

Witam sie i ja ;)
Mam pytanko może któraś z Was słyszała o tych prawnikach którzy nie biora kasy jedynie jakis tam procent z wygranej sprawy i zajmuja sie własnie sprawami odnośnie zatrudnienia itd. Słyszałam ze tacy sa na Hennry St może któraś z was cosik więcej wie??

hej dziewczyny.... straszne u nas pustki tez musze to przyznac
Drozdusia dobrze ze z Laurka lepiej :)
a ja sie przyznam ze dopiero wstalam.... normalnie szoku doznalam jak spojrzalam na godzine :zawstydzona/y:

czesc dziewczynki, jejku az mi wstyd ze tak was zaniedbalam, ale jakos sama jeszcze nie odespalam tego porodu, mam mamuske przy sobie, siostra poszla do pracy a N.z radoscia przeniosl sie do malutkiego pokoju pod pretekstem studiowania a ja i tak wiem ze jemu chodzi o pogaduchy przez tel. i wiadomosci na necie a przy Maji tego nie moze:) Malutka jest taka grzecznitka, tylko ze ja dalej nie mam mleka, co prawda od zastosowania pompki pojawily sie pierwsze dwie kropelki i dalej nic.... Mala sie budzi co dwie godzinki do jedzonka-czasem co godzinke, straszny z niej glodomor no i ciagle jacys goscie przyjezdzaja, czasem mam wrazenie ze N.pozapraszal pol Dublina, jestem juz tak zmeczona ze hej, dzis ostatni tai szalony dzionek, bylismy juz w szpitalu na pobraniu krewki na badania, a od jutra wreszcie laba. Opisze i pobyt w szpitalu i porod i jz bardziej tak skladniowo:)
To tak zebyscie nie myslaly ze zapomnialam o was:)

reklama
no ja też chciałam iść do Agi ale Laura jeszcze zainfekowana więc zakładam ze jestem potencjalnym roznosicielem.lepiej nie ryzykować a myślę że w końcu zobaczę Agę i malutką.no i Adusię od Natinke chciałabym zobaczyć.zmykam do wyrka,dobrej nocy

Do góry