reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Aga witajcie w domu.widzę że miałaś poród z przygodami.ale najważniejsze że wszystko się dobrze skończyło i nie męczyłaś się długo.mam nadzieję że mój drugi poród też będzie błyskawiczny:-)

reklama
CZEŚĆ dziewczyny:))A my długi weekend rodzinnie:tak:Moi grilują a ja się objadam nadal za dwoje i tak chyba jeszcze zooostanie :-(Agunia ciesze się że jesteś już w domciu:tak:i wszystko dobrze się skończyło;-)No i powodzenia dla wszystkich świeżo upieczonych mamusiek:-);-)

dzien dobry dziewczynki
Aga ale z Ciebie to błyskawica no:-)
Martuana a ja myslalam o Tobie bo wlasnie cosik Cie nie bylo i juz w glowie rozne mysli sie klebia:)
A u nas dzisiaj ma byc pielegniarka. Mozna zwariowac bo juz dwie sa w domu, tatus i nowa pani wiec jak w wesolym miasteczku czasem mamy:D:rofl2::rofl2::rofl2:

Dzieńdoberek;-)Oleńko ja w weekend miałam swojego mężusia i musiałam mu troszke czasu poświęcić;-)a pozatym Oni okupiją mój komp i puszczają przez niego filmy hahh także ja nie mam prawa głosu :-:)angry:ale nie zapomniałam o was:tak: Ciesze się że już macie maleństwa przy sobie i jesteście w domciu aj to się chyba nie doczekam:-( To się tak dłuży że szok:szok: ale cóż takie życie uczy mnie cierpliwości:-D:tak: Właśnie wybiore się do Crescent na jakieś zakupki:-D Może coś fajnego wpadnie mi w ręce a jutro jade do centrum:-D:-)i do Agusi która jeszcze nie wie ale właśnie się dowie:-D;-):-)

dzien doberek:)
hahahha MARTUANA wlasnie sie dowiedzialam ze bedziesz jutro u mnie:)super:)

a ja oczywscie nawal mleka mam az mnie cycki bola......recznie sciagac musze bo od odciagacza cale sutki mnie bola....do tego jeszcze oczywiscie Majka sie zbuntowala i nie chce cycka ciagnac bo cwaniara wyweszyla ze odciagniee mleko mozna wypic z butelki wrrrrrrr......
no nic beda ja dalej meczyc....w koncu wczoraj jeszcze w szpitalu jadla a w domu juz rogi pokazala no.....diablatko.....
ech...a ja sobie w kominku napalilam i pranie wstawialam.....mam za soba az 4 godziny snu:)teraz jeszcze cisza w domku same spiochy tylko chrapia i chrapia.....a ja korzystam z chwili i klikam bo nie wiem kiedy znow mi sie ten zaszczyt przytrafi heheheheh

olcia u mnie tez ma byc pilegniarka tylko nie wiem kidy chyba dzis przylezie bo Majka miala za niski poziom cukru we krwi od urodzenia i ciagle to monitorowali:)swoaja droga mi cukier tak strasznie skakal w tej ciazy a ona niedocukrzenie......ech......ale wyrownal sie i mniejmy nadzieje ze wszystko pozostanie w normie...

dzień dobry laseczki.witam się tylko i zmykam na śniadanko bo dopiero zwlekłyśmy się z małą i wypada zjeść jakieś śniadanko:-)
martuana a do mnie to kiedy się wybierzesz hę?:confused:

Uuuu, ale pustki....Hop hop, dziołchy limerickie!!!:-)

Aha, Aga-dziś Rafał będzie bardzo późno, a ja nie umiem kamerki i mikrofonu zainstalować:( liczę na to, że może jutro mi się uda Waszą Majeczkę na skype pooglądać...:) a poza tym mam cichą nadzieję, że już niedługo nas nawiedzicie i ją osobiście wycałuję i wyściskam:-);)
A Andrzej wczoraj nocną wartę miał, tak?:-D Chyba mu mała nie dała popalić i się nudził chłopina, bo nas na nk zagadywał i wyganiał spać:-D aparat jeden:-D

Ostatnia edycja:
reklama
no nie wierze ze tu taka cisza... masakra jakas.....
ciekawe jak tam urlopowiczki:confused:
Aga, Ola i Natalia jak sie wasze malenstwa sprawuja??
Moja wlasnie zasypia w lozeczku jak na Anioleczka przystalo a my grac w karciochy bedziemy bo sie nam ostatnio wkrecilo :tak:
a jutro na 11 do gp na szczepienie :-( ojjj bedzie placz u mojej kruszynki w 2 nozki bedzie kuju.... bidulka juz mi jej szkoda:-(
jeszcze tu zagladna mam nadzieje ze sie ruszy :dry:

Do góry