reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

dzień doberek.ja to dopiero zabiorę się za śniadanko bo trzeba było zacząć robić obiadzik.wybieramy się do kościoła a po powrocie to już trochę za późno na gotowanie.dzisiaj serwuję gulasz wołowy z kaszą jęczmienną:-p yami yam.... miłej niedzieli życzę kobietki

reklama
a jak imprezka alex?

Impreska sie udala po poludni lekko deszczyk kropil to dla bezpieczenstwa przenieslismy sie do domu ale tranpolina stala dzieciaki skakali na niej do samego wieczora i nie tylko dzieci........wyszalaly sie
no nic teraz mnie czeka mnustwo sprzatania az boje sie myslec bo w pazdzierniku czekaja mnie kolejne urodzinki

wieczorkiem wrzuce wam jakies focie

zmykam sprzatac:-(

dzien doberek:)
witam sie milutko
pogoda jakas taka nijaka wlasciwie dzisiaj:)a szkoda.....przydalby sie jakis spacerek ale pizdzi jak na uralu wrrr......oooo i juz zaczyna padac ech....
ide do roboty
papatki

Hej :) Pogoda okrutna ale w sumie to nic nowego Trzeba sie szykowac bo na male zakupy idziemy A i obiad trzeba zrobic Tyle dobrze ze lubie gotowac : P
A malenka juz dziennie marchewke je lub jablko i cieszy sie niesamowicie Wczoraj dalam je ciasteczko Heinz z mlekiem Spiewala jedzac :))
Zycze milej niedzielii :)))))

Hej laseczki:))My już po kościółku ,zakupkach i zasiadamy do obiadku:tak:;-) zrobiłam żeberka w piekarniczku słodkie ziemniaczki z przyprawami także w piekarniczku oczywiście kluseczki z sosikiem i warzywka do tego mniam i jak tu się odchudzać??musze sobie tą Tie czerwoną i zieloną zaserwować hahah ale to dopiero jak skończe na dobre z karmieniem a na razie no nic SMACZNEGO laseczki co tam będziemy sobie w weekend żałować :-D;-):-):szok::szok::szok::-D

ufffff a ja ulepilam na obiadek 55 ruskich pierogow i poprasowalam wielgachna sterte prania:) ale jestem zadowolona;) co zrobione to zrobione....
a zwazywszy ze pieogow bedzie na jutro to prawdopodobnie MARTUANA nawiedzimy Ciebie jutro z moja ferajna:) ale pewno nie bedzie to wczesniej niz kolo 12 tej:) moze byc???/czy masz jakies plany ????
Majka dzisiaj z tatusiem urzeduje bo ja wykorzystuje czas na porobienie troche zaleglosci hehehhe...mam przerwy tylko na sciaganie mleka hahahha...
no nic lece dalej
bo za niedlugo kapiel trzeba bedzie szykowac :)

reklama
Hmm a my duzo czasu poswiecilismy na wyjscie wiec obiadek na szybko byl Ryz pilau z skrzydelkami z kurczaka pikantnymi :)) Ohh a jutro te koszmarne szczypienie Bardziej to przezywam niz malenka by mogla

Do góry