reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Witam:-) Piszę dopiero teraz bo bardzo rozrywkowy weekend mieliśmy. Wczoraj musze sie pochwalić mój R zabrał Igorka i dali mi pospać do 11:szok::szok::szok::szok::szok: Super sprawa. Chcę tak częściej:-D:-D:-D:-D Wczoraj byliśmy na grillu az na Ballycumin prawie, zmokliśmy w drodze jak nie wiem ale później się zrobiło fajnie;-)
Alex zabawa widać była przednia:-D Niepotrzebne te obawy były:-)
Marta dzięki za informację, Butelki już kupiłam i faktycznie widzę że mały nie łyka powietrza i ciut mniej mu się wylewa:-)
Cytrusku Tobie to dobrze:happy: Najpierw Chorwacja, teraz gorąca Polska....Hmmm.... Zabierz dla nas troszkę tego słońca bo tutaj coś zimnawo się robi.
Dzisiaj mamy wizyte w klinice Mahonyego. Wy też tam chodzicie z dziecmi? Ostatnio tak sie zastanawiałam czy kontrole tam sa dla wszystkich dzieci czy tylko tych z "czymś":confused:

reklama
Alex superr tramoplina Zabawa musiala byc wspaniala Sama bym sobie poskakala z checia :))
A my juz po szczypieniu Plakac mi sie chciala jak widzialam ze malenka rzyma mnie za reke i czeka na uklucie ;( Bidulka poplakala chwilke i terza jest juz ok :) Spi sobie mala pipka :)) No a z moim zdrowiem zadnych popraw Mam przepisane antybiotyki Mam nadzieje ze pomoga :)) A co do prania to tez wlasnie robie ... Ahh posciele reczniki pieluszki Duzo tego a pranie tak dlugo tu schnie ;/ Teraz ide sie na chwilke polozyc puki malenka spii Zmeczona jestem jakos niesamowicie ;/

hej babki
Alex super trampolinka
Sylwia a ty na co chora??
pranie wam dlugo schnie:confused: ja wieczorem wieszam i rano juz prawie suche :tak:

Gosia pewnie ze tesknimy :tak::tak::tak: wracaj do nas szybciutko :tak::tak::tak:
mialam okazje ostatnio Twoja siostre poznac i zobaczyc malutka Maje slodka a jakie ma kudelki dlugiie szok!!!!

No wiem ze super bo skakaly nie tylko dzieci tylko szkoda ze sie nie udalo wszystkich dzieci razem uchwycic w tranpolinie bo jeszcze obok mialam taka mala dla mniejszych dzieci i chustawke takze dzieciaki byly rozbiegane po calym ogrodzie

dzień doberek
ale dzisiaj pospałam:-D:-D
a prasowanie i pranie czeka

alex zaszalałaś z ta trampoliną:-D:-D:-D nawet w deszcz dzieciaki i by poszalały:-D:-D

justysia zobacz jaka dzisiaj pogoda:szok::szok: nie mogło tak wczoraj być??!!

cytrusek tęsknimy już od kiedy zaczęłaś odwyk od forum:-D:-D:-D
jak wrócisz z urlopu to natychmiast masz się stawić na kawkę, ładnie to tak Julcię z naszego przedszkola wypisać? hę?!!;-):-D:-D:-D

krycha
pakuj się pakuj , co ty tam jeszcze robisz w tej Polsce :confused::-D:-D:-D

sylcia ja tez okropnie nie lubię szczepień i jakoś tak zawsze odkładałam aż do granic możliwości:nerd:

hej laseczki. Alex trampolina super.sama bym tam sobie poskikała:-) i co ty tam masz za pogodę?u mnie słoneczko od rana i pranie się suszy;-)
Sylcia a na cóż to przychorowałaś?do czwartku chyba się wykurujesz?
Cytrusek fajnie że się odezwałaś.długo nie było cię widać.już chyba czas wracać,nie uważasz?:-p Krycha to samo tyczy się ciebie bo ty to już rekordzistka jesteś;-)
Ja tam już liczę dni do czwartku.chyba nic się nie zmieniło?Aga mam nadzieję że będziesz z malutką:tak: no to idę sobie tymczasem,do potem

reklama
Do góry