Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
drozdusia byliście wczoraj w Murroe?
justysia drozdzusia ahh mam zapalenie jajnikow ;(((
wszystko mnie tak boli a jak mam isc do wc to to odkladam tak dluho jak tylko mozna :/ Tak jest ok tylko te piekielne klucie czasem az do serca dochodzi![]()
a my bylismy na gardzie po podpis do paszportu wszystko zalatwilismy pojechalismy na poczte i pani w okienku nam powiedziala ze nie mozemy dac dowodow bo musza byc p[aszporty i lipa bo my paszportow nie mamy..... powiedziala ze moze byc prawdopodobnie akt urodzenia nasz ale nie na 100% i teraz czekamy na ten akt zeby z PL przyszedl
do tego ogarnąć wszystko po takiej trzódce...na samą myśl jestem zmęczona
a z tym paszportem to rzeczywiście oni chyba tylko ten dokument honorują jak się coś załatwia.pewnie dlatego że Irole nie mają dowodów osobistych tylko właśnie paszporty lub prawo jazdy i tylko tymi dokumentami się legitymują.jakiś czas temu odbierałam w taxie moją L-kę i nie miałam przy sobie paszportu tylko dowód.i też nic nie załatwiłam-powiedzieli albo paszport albo właśnie akt urodzenia.także musiałam przyjść następnego dnia z paszportem.chyba najlepiej mieć tutaj paszport to wszystko załatwisz.wyróbcie sobie jak będziecie w PL.akt urodzenia to pewnie będzie trzeba tłumaczyć?