reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
właśnie,u nas też świeci słoneczko.czekam aż mała wstanie i na spacerek.a ty Justyś nie przesadzaj.dużo ostatnio zrzuciłaś i wyglądasz naprawdę dobrze.kobieta musi mieć trochę ciałka;-) i żebyś nie przegięła w drugą stronę:no: bo wieszaki już nie są w modzie:-)

Zgadzam sie z drozdzusia kobietka musii miec i troche metaforycznej dupy i cyca :))
ja cale zycie mialam ok 15 kg niedowagi co do wieku i wzrostu no ale anemii nigdy nie mialam czy anoreksji tylko zbyt szybka przemiana materii ... A teraz mam troche wiecej tego cialka i czuje sie o niebo lepiej troszke sie zaookraglilam tu i owdzie i jest ok ale chcialabym zrzucic wage do 55kg tak jak mialam prezed ciaza i czulam sie i wygladalam ok Jeszcze wczesniej zanim przylecialam w czerwcu do Irlandii to wazylam hmm 45 kg gora 48 kg Max ;/ Teraz 63 po przylocie z Polski Przyznam duzo jadlam nie szlo sie opamietac ;/

to chyba ten klimat sprzyja obżarstwu:-) zanim się tu sprowadziłam na dobre i przyjeżdżałam tylko na kilka dni to wcinałam jak dzika.wszyscy nasi goście też uważają że mają tu lepszy apetyt niż w Pl. to pewnie to powietrze z nad oceanu. nie pozostaje nic innego ja się objadać i nie żałować sobie:-D:-D:-D

Justys ja tam zadnej diety nie stosuje Jedynie nie pije gazowanego nie pije sokow z kartona jem 5 warzyw dziennie (np robie sobie salatke i jem 3 razy) jem orzeszki nie jem bialego pieczywa staram sie nie jesc mrozonek tlustego pieczonego Bo to sa te puste kalorie ktore tylko nadymaja i jedynie sie jest glodnym a tluszczyk rosnie ... Na fitnessie mi tak doradzili prowadzacy I przyznam na poczatku przez kilka dni bylam glodna ale teraz jest okiii I powoli gubie te kilosy pelne tluszczu i wody w organizmie

Sylcia i drozdusia ja to tak mysle ze ze mnie juz ta woda zeszla i teraz trzeba te tluszcze wyeliminowac a dieta to taka zdrowa !!!! nie myslcie so0bie ze sie bede glodzic ja nie z takich:-D:-D:-D nie bede jesc smazonego ani tlustego ani slodyczy
stawiam na warzywa ryby owoce ciemne pieczywo
nie jem majonezu i masla juz od ponad miesiac a wczesniej to nie chcialam nawet slyszec o kanapce bez tych tluszczy ale idzie sie przyzwyczaic
dzisiaj na obiad kalafior i piersi z kurczaczka gotowane w parowarze :tak::-)

czesc:)
ale dzisiaj piekna pogoda... bylam na spacerku na osiedlu Marty:) :p

widze ze sobie paszporty zalatwiacie... ja tez wlasnie sie za to wzielam. Chcialabym zeby Kubun mial irlandzki, ale chyba sie nie uda- bo jestem tutaj dwa lata:/ tak wiec trzeba bedzie do dublina jechac:/

reklama
wlasnie nie wiem:/
znasz kogos komu sie udalo?
bo nie wiem czy tutaj jak jest przepis to jest przepis!!!
ale zastanawiam sie ze jak im powiem ze chce tu zostac na zawsze i nie mam domu ani rodziny w polsce to moze sie zgodza:/

Do góry