reklama

Mamy z Limerick

ha udalo sie::)
mala dalej spi:)cos mnie sie wydaje ze ona juz do cycka to sie nie przekona.....uparciuch jeden.....a dla mnie to podwojna robota bo nie zawsze czas mam zeby mleko sciagnac no....a tak z cycka by sie najadla i z glowy wrrrrrr
musze dzis z A jechac po jakies zakupy bo niedlugo pingwiny w lodowce w sniezki zaczna grac albo na sankach zjezdzac hahahahah

aaaa mam pytanie czy ktoras miala tego implanta antykoncepcyjnego?????cos musze wziac a nie wiem ....zawsze bralam tabletki ale zaczynam sie zastanawiac nad tym implantem.....choc moj A stwierdzil ze lepsze tabsy bo mozna odstawic a z implantem juz nie jest tak prosto....ciekawe co mu po glowie chodzi hehehhe

Ostatnia edycja:
reklama
aga- a juz w ogole nie dajesz cycka?... juz w ogole nie bierze?
jak bardzo chcesz to dawaj- i pomecz troszke Majunie...

a o jakim implancie mowisz?... wiem ze mi to nie otrzebne... hehe:P
ale jeszcze chyba nie slyszlam o takim czyms:/ :P

Ostatnia edycja:
ha udalo sie::)
mala dalej spi:)cos mnie sie wydaje ze ona juz do cycka to sie nie przekona.....uparciuch jeden.....a dla mnie to podwojna robota bo nie zawsze czas mam zeby mleko sciagnac no....a tak z cycka by sie najadla i z glowy wrrrrrr
musze dzis z A jechac po jakies zakupy bo niedlugo pingwiny w lodowce w sniezki zaczna grac albo na sankach zjezdzac hahahahah

aaaa mam pytanie czy ktoras miala tego implanta antykoncepcyjnego?????cos musze wziac a nie wiem ....zawsze bralam tabletki ale zaczynam sie zastanawiac nad tym implantem.....choc moj A stwierdzil ze lepsze tabsy bo mozna odstawic a z implantem juz nie jest tak prosto....ciekawe co mu po glowie chodzi hehehhe

ja niestety nie pomogę,ani w jednej ani w drugiej sprawie.ja antykoncepcji nie potrzebuje:(( a karmić piersią też nie mogę,więc jestem zielona w tych sprawach
a Said cwaniaczek.ja do Niego,że zjadłabym coś bo tak ładnie w kuchnii pachnie,a On do mnie to na jutro odgrzej sobie zupę.extra

colima ona jadla cycka tylko w szpitalu a potem ze wzgledu nawalu mleka ( a cycki mam rozmiaru hmmm duzego ze tak powiem) i powiekszonych piersi miala problem ze zlapaniem brodawki wiec odciagalam pokarm .....i tak juz zostalo ....niestety.....ale odciagam i daje i dokarmiam sztucznym tez bo glodomor z niej ze nie wiem...
a chodzi o implant anty Martuana chce go sobie wszczepic

mamuska- hehe... to Said tez sie chyba troszke zaangazowal w nasze spotkanko:D

aga- jak juz dlugo piersia nie karmisz to rzeczywiscie kiszka:/
dzieciatko po kilku butlach maja juz problemy z cyckiem:/
takie to madre te nasze cwaniaczki- szybko wylapuja ze butla szybciej leci:/
ale jak codziennie przykladasz to probuj- na sile- jeszcze nie wszystko stracone:)

a my zaraz jedziemy na wizytę u lekarza.Ja niestety oprócz normalnych wizyt jak Wy w szpitalu(tylko dużo częstrzych)jestem zmuszona do wizyt prywatnych.zobaczymy co się tam dzieję i skąd te 12 kg już teraz?do końca ciąży przyjdzie mi 100kg przytyć(żartuję)

ale jak codziennie przykladasz to probuj- na sile- jeszcze nie wszystko stracone:)

fakt,sam by pewnie chciał z Wami na ploteczkach posiedzieć.ja już wyszykowana.będę gdzieś za godzinkę może dłużej.trzymajcie kciuki

Mamuska25, trzymamy kciuki mocno!!!!!!

A moje dziecię jakoś nie chce sobie (i mi) życia ułatwić i butli absolutnie nie ciągnie :eek:

ahh mamy mamy :) zjadlam obiad jestem pelna :)) no niec bedzie niech kazda weznie na wszelki wypadek a ja dalej szukam ... znalazlam noze ale widelcy nie ma :( mysle czy czasem nie zostaly na starym mieszkaaniu

reklama
piszecie i piszecie.jest co czytać.
Aguś no ja chyba wiem co twojemu A chodzi po głowie;-) wydaje mi się że w sprawie dzieci on nie powiedział jeszcze ostatniego słowa:-)
Mamuśka trzymam kciuki:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry