reklama

Mamy z Limerick

reklama
krycha- a dajesz sztuczne, czy swoje- odciagniete?

mamuska- pewnie ze trzymamy kciuki!!!...

Ech, Colima, z każdym już próbowałam, ale Oliwka najzwyczajnie w świecie nie ma ochoty pić z butli! Ale poczekam jeszcze z tydzień, niech się bardziej przyzwyczai do zmian i znów zaczniemy butlowe próby ;-)

drozdusia no wlasnie tez mnie sie wydaje ze on cos bedzie kombinowal hahhaha bo powiedzialam ze moze implant to bedzie 3 albo wicej lat spokoju a on na to nieeeeee tabletki bo zawsze mozna odstawic i latwiej .....no ale ja to juz podziekuje .......i pasuje.......
no nic lece do lidla
do juterka

jezeli dajesz sztuczne- to moze ona poprostu nie lubi smaku mleka... musisz najpierw mieszac swoje ze sztucznym... i potem coraz mniej Twojego...
mozesz tez sprobowac kapturki na sutki- zeby sie przyzwyczaila do silikonu...:)

drozdusia no wlasnie tez mnie sie wydaje ze on cos bedzie kombinowal hahhaha bo powiedzialam ze moze implant to bedzie 3 albo wicej lat spokoju a on na to nieeeeee tabletki bo zawsze mozna odstawic i latwiej .....no ale ja to juz podziekuje .......i pasuje.......
no nic lece do lidla
do juterka

Hahahahahahahaha... Ktoś tu chyba nadal planuje pracę na dwypasionym synkiem :-D:-D:-D:-D:-D

jezeli dajesz sztuczne- to moze ona poprostu nie lubi smaku mleka... musisz najpierw mieszac swoje ze sztucznym... i potem coraz mniej Twojego...
mozesz tez sprobowac kapturki na sutki- zeby sie przyzwyczaila do silikonu...:)

No zobaczymy, póki co musi się dobrze rozgościć w tym domku :sorry:, bo na pewno nie czuje sie jeszcze super bezpiecznie i pewnie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aga ja wiem że u mojego Gp proponowali mi takie coś w ramię - na 3 lata < ale polski gin mi to odradził no i drugie wyjście merida < czy jakoś tak na 5 lat > szczerze to to drugie ja mam bo Gp założył mi to na medical card a tabletek nie mogę ze względów zdrowotnych i jest ok, nie narzekam jedynie co to w pierwszych tyg włosy wylatywały mi gasciami ale teraz ok a zawsze jak Nas nawiedzi to pięc lat dobra różnica wieku :-D a i można to wyjąc w każdej chwili:-) Ale to tylko moje zdanie oczywiście

my wróiliśmy od lekarza.jestem w szoku:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
muszę zmienić suwaczek,ponieważ nie będę się musiała starać o kolejne ciąże chcąc mieć 5 dzieci,gdyż noszą trojaczki:szok::szok::szok::szok::szok::szok:to się zdarza przy takim zapłodnieniu,ale jestem w głębokim szoku!

chyba zamocno trzymałyście te kciuki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry