reklama

Mamy z Limerick

my wróiliśmy od lekarza.jestem w szoku:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
muszę zmienić suwaczek,ponieważ nie będę się musiała starać o kolejne ciąże chcąc mieć 5 dzieci,gdyż noszą trojaczki:szok::szok::szok::szok::szok::szok:to się zdarza przy takim zapłodnieniu,ale jestem w głębokim szoku!

chyba zamocno trzymałyście te kciuki

:-D:-):-D gratuluję!!!! Znaczy koniec z kłóciem się, o ile nie zapragniecie jeszcze więcej potomstwa ;-)!!! No to teraz niech te Wasze Szkrabki się zdrowo rozwijają :tak::laugh2:

reklama
troche jestem przerażona!dzisiaj chyba idę poświętować nie obiecuję,że się dzisiaj jeszcze pojawie.dziękuję za gratulacje
ale będę miała gromatkę w domu,i właśnie koniec kłucia za 6 miesięcy.hura.jutro Wam powiem jak Said i ja zareagowaliśmy haha

Ostatnia edycja:
Mamuśka gratulacje przeogromne:tak: tylko ty sie oszczędzaj nam teraz laska, o ja trojaczki superancko co?? u na na forum nie było bliźniaków < jesli się mylę to przepraszam> a tu nam nowa mama z 3 wyskoczyła:-D

:szok::szok::szok::szok:dziękuję za gratulacje.rąk do pomocy nie znajdę,bo ani moja mama,ani mama Saida nie może przyjechać(moja jest czynna zawodowa,a teściowa zastara,ma prawie 70 lat.)z 2 dałam sobie radę to i z 5:szok::szok::szok: dam radę

no to jestem pierwszą mamą z trójeczką w brzuchu.już przytyłam 14 kg jak mnie jutro zobaczycie,to pomyślicie ,że jestem w 7 miesiącu,a to dopiero 3 haha.lekarz też się cieszył razem z nami.mówił,że to jego pierwsza prowadzona tak mnoga ciąża,tym bardziej przez ten sposób zapłodnienia.niestety ponoszę też straty:-(:-(:-(znowu hormony raz na 8 godzin.ale warto.

hehheeh te rece do pomocy to tu znajdziesz!!!!!!!!!!! i nie wyprowadzaj sie do miasta bo tu na dooradoyle i raheen ich najwiecej hihihihi :-):tak:
Colima ja tez jak glupia sie ciesze do monitora hihihih:-D

reklama
Mamuska25, wiadomość na prawdę radosna, jak widzisz dla nas wszystkich!!!! Racja, to pierwsza "nasza" forumowa mnoga ciąża i to z jakim rozmachem hehehehehehehehe.... Dbaj o sbiebie Kobieto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry