reklama

Mamy z Limerick

Hej kochane :)) musialam isc znow do sklepu i znow do sklepu ;/ pamiec juz nie ta co kiedys Ohhh jaka ja stara :))
Mamuska Ty to aparatka jestes wiesz :) I ja dolaczam sie rowniez do milych i cieplych slow forumowiczek Duzo zdrowka i zdrowka i hmm moze jeszcze zdrowka ? :))

NO a sztuccy nadal nie znalazlam :(

sztućcami się nie przejmuj.każda z nas wezmie swoje,a jak,któraś zapomni,to napewno się u Ciebie choć jedne znajdą.

reklama
Ohh z tymi sztuccami to mam pecha Nie umiem znalezc kompletu ;/
A w szafce mamy kilka takich zwyklych i jest ich az 8 ;/
Nigdy w sumie nikogo nie zapraszalismy bo nawet nie bylo zbytnio kogo A wczesniej mieszkalismy w domu gdzie mielismy wynajmowane pokoje ... Wiec tyle sztuccy mi zostalo z tamtej dekady A mowie ze dzis sobie je wyciagne i umyje aahh ja glupia moglam wczesniej chciec je umyc to bym wiedziala ze nie ma ich to bym kupila

Sylcia007, weź Ty sobie Kobieto gorącą, relaksującą kąpiel jak możesz i przestań się tak stresować, bo jutro nas z podkrążonymi oczami przywitasz :sorry:...

Ech, a te ozdoby kuszą jak nie wiem, takie delikatne, kobiece, tajemnicze...

Colima, wygrzebałam ja z szafy nakładki, wrzątkiem oblałam i nałożyłam sobie, ale mojemu dziecku od razu nie podpasowało, hahahahahahaha, siedziała i po swojemu nawijała pokazując ciągle na te nakładki a potem to już tylko "ne, ne, ne" słyszałam :-p:-)! Poczekam trochę i znów spróbuję!!! Szczerze mówiąc nie pomyślałam o nich wcześniej...

A gdzie Ms.Marple, co? Leni się dzisiaj jak nie wiem!!!!!!!!!!! Aine choć na chwilkę się ozwała, ale Olivca to chyba dalej ma urwanie głowy...

Ohh z tymi sztuccami to mam pecha Nie umiem znalezc kompletu ;/
A w szafce mamy kilka takich zwyklych i jest ich az 8 ;/
Nigdy w sumie nikogo nie zapraszalismy bo nawet nie bylo zbytnio kogo A wczesniej mieszkalismy w domu gdzie mielismy wynajmowane pokoje ... Wiec tyle sztuccy mi zostalo z tamtej dekady A mowie ze dzis sobie je wyciagne i umyje aahh ja glupia moglam wczesniej chciec je umyc to bym wiedziala ze nie ma ich to bym kupila

kobietko,to Ty na jedno spotkanko chciałaś sztućce kupować?
a ja zaraz padnę jak nie zjem lodów,albo jakiegoś torta,zaraz się wybieramy do sklepu,bo ciasta na jutro nie wolno mi ruszać

ufff doczytałam do końca:eek: trzy razy pochodziłam:-D:-D

justysia jestem dzisiaj paskudny dzień miałam i noc też :-D:-D a czy zamówionko jeszcze można złożyć? bo ja zapomniałam w natłoku spraw:zawstydzona/y:

mamuska gratulki takie fantastyczne wieści :-D:-D
cieszę się na jutrzejsze spotkanko teraz lecę spać --odsypiać zarwaną nockę

Ja w ogole chcialam kupic sztucce :)) Ale dziewczyny wy mnie uspokajacie a ja sie niczym nie stresuje Przyznam moze troche przejmuje ale tak to looz :))

A smakow to przez cala ciaze nie mialam zadnych Hmm moze z 2 gora 4 razy :))))))

wciągneło mnie te forum.jeszcze nawet do rodziców nie zdążyłam zadzwonić,Said siedzi na tel,13 ro rodzeństwa trudno obdzwonić hihi.

No, ja się domyślam hihihihihi...

Ja w ogole chcialam kupic sztucce :)) Ale dziewczyny wy mnie uspokajacie a ja sie niczym nie stresuje Przyznam moze troche przejmuje ale tak to looz :))

Z naszej perspektywy to wygląda całkiem inaczej :-D:-p;-)!!!

reklama
i nie ma się czego przejmować,mnie coś brzuch zaczyna pobolewać pewnie od nadmiaru adrenaliny.zaraz trzeba wziąść zastrzyk pojchać bo coś do jedzonka no i kłaść się, jutro ciężki choć miły dzień mnie czeka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry