reklama

Mamy z Limerick

aaaa Bozenka juz pewnie spi....a zamowionko do dzisiaj skladac moglam... ale zamowie dla Ciebie po raz trzeci nic sie nie martw.... jeszcze Aga mi miala wyslac i tez nie wyslala a pewnie cos sobie wybierze..... wiec czekam.....
Mamuska ja chce te tatoo... jaka jestem podjarana, ze umiesz i ze moglabys zrobic!!!!! teraz to sie tylko umowic z Toba hihiihih ja to nawet moge rok takie cudo nosic.... bo to slicznie wyglada :tak::tak::tak: teraz to juz Ci wiercic dziure w brzychu bede hihihi no moze nie w brzuchu w udzie bo brzuchol zarezerwowany dla Trojaczkow

a ja widze te papugi i te pierwsze 2 i ta duga fotke z jedna tez

reklama
powiem szczerze że mi takie malunki zawsze się podobały.i teraz wpadłam na pomysł żeby taki maluneczek na brzusiu walnąć,sfotografować i na pamiątkę do albumu:-)
ty mi Mamuśka nic o lodach nie mów.o tortach i innych słodkościach też,bo ja podczas pierwszej ciąży i teraz też na to wszystko choruję.a lody w zamrażarce akurat się skończyły:-( mąż pojechał na noc do pracy i nie mam nawet kogo pogonić do sklepu....buuuuuuuu. no nic.jutro sobie to odbiję:-p ciastem migdałowym:-p

no rzeczywiscie- te rysunki sa przepiekne!!!
tez bym sie skusila... :P

krycha- no to masz malego uparciuszka... heh...:/ :P
niestety to jedyne sposoby jakie znalam...:/
moja mama jak byla malutka tez butelki nie chciala- to babcia musiala przejsc z cycka od razu na lyzeczke:/

papuga jest sliczna!

no rzeczywiscie- te rysunki sa przepiekne!!!
tez bym sie skusila... :P

krycha- no to masz malego uparciuszka... heh...:/ :P
niestety to jedyne sposoby jakie znalam...:/
moja mama jak byla malutka tez butelki nie chciala- to babcia musiala przejsc z cycka od razu na lyzeczke:/

papuga jest sliczna!

ja z Laurą mam ten sam problem.nigdy nie chciała butelki chociaż od urodzenia próbowałam jej podawać wodę czy herbatki.pije tylko z kubka niekapka,przez słomkę albo ze zwykłego kubka.mleka z butli nie wypije-jedynie kasza na gęsto łyżeczką lub płatki na mleku.ona od 5 miesiąca jak tylko zaczęłam wprowadzać różne posiłki oprócz piersi jadła konkretnie,z łyżeczki:-)

reklama
sylcia- to rzeczywiscie nie daleko... heh... jak ja za Katowicami tesknie!!! ;(

drozdusia- to tez masz nie zlego urwiska:/ :P
heh... nie wiem w sumie czy to jest plus czy minus... pewnie smoczkow tez takie malenstwa nie toleruja- to wtedy jest duzy plus!...
widzialam nie jednego 5 latka ze smokiem!!!- bo rodzice odzwyczaic nie potrafia! :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry