reklama

Mamy z Limerick

reklama
kurcze dopiero mi się strona zaktualizowała i dopiero spostrzegłam,że Wy 2 strony nabazgrałyście.
Justynka nie ma problemu.powiesz tylko jakie chcesz kolory i jaki wzór i na następny dzień mogę Ci to skonstruować to trwa niedługo,od 45 min w wzwyż w zależności od rozmiaru i wzoru.mogę je zrobić w każdym miejscu.

sylcia- to rzeczywiscie nie daleko... heh... jak ja za Katowicami tesknie!!! ;(

drozdusia- to tez masz nie zlego urwiska:/ :P
heh... nie wiem w sumie czy to jest plus czy minus... pewnie smoczkow tez takie malenstwa nie toleruja- to wtedy jest duzy plus!...
widzialam nie jednego 5 latka ze smokiem!!!- bo rodzice odzwyczaic nie potrafia! :/
powiem ci że do 9 miesiąca Laura nie chciała spojrzeć na smoczka.ale zaczęłam jej ograniczać pierś więc dałam jej smoka na zastępstwo.ale też nie ssała go ciągle.głownie jak się denerwowała,żeby się uspokoić.teraz cycusia nie ma wcale ale przeważnie w ciągu dnia biega bez smoka-chyba że jak zasypia.no bo kiedyś przysypiała sobie przy piersi.no i na noc.ale z reguły go wypluwa.mimo wszystko na razie muszę go mieć w pogotowiu:sorry:

przepraszam dziewczyny,że ja nie komentuję tego karmienia piersią,ale ja nic nie mogę powiedzieć na ten temat ponieważ nie wolno mi karmić piersią,więc moje dzieci znają tylko butlę.
dla zainteresowanych wklejam zdjęcie przykładowego tatuażu henną

Załączniki

• tato[1].jpg
    tato[1].jpg
    7,9 KB · Wyświetleń: 40
prawdziwe arcydzieło Mamuśka:-) i nie przejmuj się-nie ma obowiązku komentowania wszystkich postów.ja też się czasami nie wypowiadam.nie można być ekspertem w każdej dziedzinie;-) zmykam spać.słodkich snów mamusie,do zobaczonka jutro

reklama
Noo fotka tatuazu super tzn super tatuazyk :)) Ja juz wypluskana wykremowana natarta i takie tam zwiazane z lazienka :)) Kochane zycze milej nocy i do jutra Nie zapomnijcie tych sztuccy :P Przykro mi jak cholera z powodu nich :( O 13 u mnie Raheen Courtfields jak cos to dryndnac a ja wyjde koloo centry czy na przystanek :))

Dobranoc kochaneczki :*****

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry