Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie moze dzisiaj do was pzyjsc.jednak postaram sie zorganizowac internet w szpitalu,przykro mi na tA imprezę Said
trzymamy kciuki, żebyś szybko wróciła do formysuperaśnie oj te babciochy rozpuszczaja dzieciaki , ze hejHejka. Ale tu sie rucha zrobil ulala...Ms.marple nie ma za duzo fotek bo jakos tak przespalam ale moge wam wkleic zdjecie urodzinowego tortu, wprawdzie wczesniejszego o jakkies 3 tygodnoie ale babcie w PL nie mogly sobie darowac ze nie bedzie ich na rozczku wiec zorganizowaly wczesniejsza imprezke przed naszym powrotem do Irl..I tym sposobem Nico mial imprezke dwa razy :-) A oto tort...

O nie, nie. Ja ciast nie potrafie piec....Zamowowilismy w cukierni. Jogurtowo-gruszkowy i dodam ze byl pyszny ;-)superaśnie oj te babciochy rozpuszczaja dzieciaki , ze hej
fajny torcik ktos ci robił na zamówienie? czy sama zaszalałaś?
Oby się utrzymała do wieczora. No dziewczynki i życzę Wam udanego spotkanka;-) Szkoda że mnie ominie ale mam nadzieję że streścicie później po krótce jak było
to do później. pa