reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hejka. Ale tu sie rucha zrobil ulala...Ms.marple nie ma za duzo fotek bo jakos tak przespalam ale moge wam wkleic zdjecie urodzinowego tortu, wprawdzie wczesniejszego o jakkies 3 tygodnoie ale babcie w PL nie mogly sobie darowac ze nie bedzie ich na rozczku wiec zorganizowaly wczesniejsza imprezke przed naszym powrotem do Irl..I tym sposobem Nico mial imprezke dwa razy :-)

A oto tort...

Załączniki

• P8030664.jpg
    P8030664.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 46
DZIEŃ DOBRY DROGIE PANIE!
Jestem chyba pierwszym facetem na tym forum?wybaczie że na nicku Anitki nniestety ona was na jakis czas opuścila.w nocy zabrala ja karetka.miala 40 st goraczki.:crazy:nie moze dzisiaj do was pzyjsc.jednak postaram sie zorganizowac internet w szpitalu,przykro mi na tA imprezę Said

Ostatnia edycja:
dzień doberek

mamuska trzymaj się i nie martw brzuszek ważniejszy niż kawkowanie-- za tydzień też będzie:tak::tak: trzymamy kciuki, żebyś szybko wróciła do formy

Hejka. Ale tu sie rucha zrobil ulala...Ms.marple nie ma za duzo fotek bo jakos tak przespalam ale moge wam wkleic zdjecie urodzinowego tortu, wprawdzie wczesniejszego o jakkies 3 tygodnoie ale babcie w PL nie mogly sobie darowac ze nie bedzie ich na rozczku wiec zorganizowaly wczesniejsza imprezke przed naszym powrotem do Irl..I tym sposobem Nico mial imprezke dwa razy :-) A oto tort...
superaśnie oj te babciochy rozpuszczaja dzieciaki , ze hej:-D:-D
fajny torcik ktos ci robił na zamówienie? czy sama zaszalałaś?

co do smoków to ja nie mam jakiegoś parcia na szybkie odstawianie, może dlatego, że Bąbel ssie tylko do zaśnięcia:happy:
no i dzieciaczki tak słodko wyglądają ze smokami:tak::tak:

dzień dobry mamuśki.
Oj Anitko mam nadzieję że ta gorączka to tylko z nadmiaru wrażeń i szyb ciutko wrócisz do nas.w każdym razie trzymam za ciebie mocno kciukersy.

ja tymczasem pędzę na śniadanko a potem jeszcze muszę zasuwać do centrum.no a potem na spotkanko:-)

reklama
Witam z rana:-)
Mamuska wracaj do zdrowia szybciutko i na forum;-)A tatuaże pierwsza klasa. Sama takie robisz??Może kiedyś też bym się skusiła....
Pogoda zapowiada sie niezle od rana:tak: Oby się utrzymała do wieczora. No dziewczynki i życzę Wam udanego spotkanka;-) Szkoda że mnie ominie ale mam nadzieję że streścicie później po krótce jak było:tak:to do później. pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry