reklama

Mamy z Limerick

reklama
Ale cisza, jak makiem zasiał no :-p:-)... Baby, gdzie się podziewacie, co?

Krycha torcik pierwsza klasa....:tak:....a jak tam Oliwka? Chodzi juz?

Chodzi już, chodzi, a nawet próbuje biegać hahahahahahahahahaha... Już przed wyjazdem do Polski starała się coś tam drepatć, z pomocą oczywiście, ale jak już skończyła te swoje 11 miesięcy to szła "siama" hehehehe ;-)! A jak Nico?

ja tu sie spodziewalam jakichs 3 stron przynajmniej a tu taka cisza nu nu nu ;-)
jeszcze pozniej zagladne
Drozdusia mialam Ci cos dzisiaj oddac i zapomnialam a Ty zes mi tez nie przypomniala :zawstydzona/y:
Bozenka jak mozesz to wyslij mi link tego wozka co Twoja kolezanka chce sprzedac i jeszcze raz mi napisz za ile :tak:
Aga mam avonki dla Werki i czekam na zamowionko od was!!!!!!

Ahh baby ide spac :)) Malenka juz ululana i lezy soebie w kojcu :)) Jutro nie dam rady jechac na te zakupki z wami :( Ale wam zycze samych promocji i dobrych cen :))

Buziaki mamy :))

rzeczywiście cisza tutaj. ja jakoś nie mogłam znaleźć chwilki żeby naskrobać.jakoś tak mi się kilka rzeczy do zrobienia zwaliło na łepetynkę.a jutro jeszcze więcej mi się zwali.tak więc spadam do wyrka żeby choć trochę zebrać siły i wypocząć.spokojnej nocy babeczki:-)

Dobranoc Wam chciałam pożyczyć :sorry:!!! I po miło spędzonym z Wami dniu pędzę teraz do węża się trochę poprzytulać i oby sąsiadka nie popsuła nam wieczorku ;-) hihihihihihihihihi... Do jutra Laski, paaaaaaaaaaaaaa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry