reklama

Mamy z Limerick

dzien doberek:) a ja mialam nadzwyczaj udana nocke malasie obudzila tylko raz o 3!!!bylam w szoku,wkoncu troche sie wyspalam.Odrazu czlowiek w lepszym humorku wstaje...Ale nie wiem czy mi go mezulek nie zepsuje ,bo wczoraj cos nabakiwal o pracujacej sobocie!!a my na jutro znajomych zaprosilismy,zeby nasze urodzinki poswietowac,wiec ja nie dosc ,ze 6 dzien dzieci na glowie to jeszcze imprezke musze przyszykowac,a ten ksiaze na gotowe przyjedzie jak gosc a nie domownik hehhe
a i dzieki za udane spotkanko wczoraj :) sylwia bylo sie czy przejmowac??jak ci sie podobalo??JUSTYSIA DZIEKI ZA TELEFON !!skleroza mi sie zalaczyla ostatnio!!

reklama
Witam.
Spotkanko się udało i aż mi żal że mnie takie fajne posiadówki omijaja:-(
Wczoraj wieczorem miałam taki ubaw z Igorka że szok. Wzięłam kanapki sobie do łóżka a ten jak tylko je zobaczył jak się na mnie rzucił:happy::laugh2:Łaził po mnie i sępił o troszkę chlebka:-D:-D Uśmiałam się jak nie wiem z tej sytuacji.
Anita nic innego mi nie zostaje jak tylko trzymać kciuki za szybki powrót do zdrowia.

Dziewczyny a na jakie wyprzedaże i gdzie się wybieracie??

dzień doberek znalazłam rano przepiękną tęczę u mnie w ogródku :-D:-D

mój Bąbel dzisiaj już sam przespał noc w jego pokoiku i było całkiem dobrze:tak::tak:
i tak jak przewidywałam od kiedy rano jest ciemno to i on śpi o godzinę dłużej:-D:-D
tylko teraz muszę mu przesunąć godzinę drzemki:confused2:

wczoraj pomerdały mi się dni i aż do wieczora myślałam , że to środa i znów zakupów nie zrobiłam:eek: justysia dieta zostaje przełożona na poniedziałek:-D:-D
a wczoraj mi tak narobiłyście smaka na szwędranie się po sklepach, że hej:-D:-D

krycha mam nadzieję, że udało wam się zrobić konkurencyjne show sąsiadce i ją zawstydziliście i już sobie odpuści:-D:-D:-D

sylcia głupio mi było, że taki bałagan wczoraj zostawiliśmy:zawstydzona/y:
dziewczyny APEL: OD NASTEPNEGO RAZU TYLKO JENORAZOWE NACZYNIA!!!!, przynajmniej tego bałaganu mniej:tak::tak:

dzień doberek znalazłam rano przepiękną tęczę u mnie w ogródku :-D:-D

mój Bąbel dzisiaj już sam przespał noc w jego pokoiku i było całkiem dobrze:tak::tak:
i tak jak przewidywałam od kiedy rano jest ciemno to i on śpi o godzinę dłużej:-D:-D
tylko teraz muszę mu przesunąć godzinę drzemki:confused2:

wczoraj pomerdały mi się dni i aż do wieczora myślałam , że to środa i znów zakupów nie zrobiłam:eek: justysia dieta zostaje przełożona na poniedziałek:-D:-D
a wczoraj mi tak narobiłyście smaka na szwędranie się po sklepach, że hej:-D:-D

krycha mam nadzieję, że udało wam się zrobić konkurencyjne show sąsiadce i ją zawstydziliście i już sobie odpuści:-D:-D:-D

sylcia głupio mi było, że taki bałagan wczoraj zostawiliśmy:zawstydzona/y:
dziewczyny APEL: OD NASTEPNEGO RAZU TYLKO JENORAZOWE NACZYNIA!!!!, przynajmniej tego bałaganu mniej:tak::tak:

Ja jestem ZA za tymi jednorazowymi sztućcami i naczynaimi :tak::laugh2::tak:!!!!!!!!!!!!! Super, że Bąbel przespał sam nocke i to we własnym pokoju no no no :-)!!!!

Nie zrobiliśmy konkurencji sąsiadce i, niestety, nie zawiodła nas i tym razem!!!!! Cały urok wieczoru prysł jak bańka mydlana... I tak sobie pomyśleliśmy z wężem, że albo ona prowadzi tak wielkie życie erotyczne ze swoim partnerem albo mini agencję towarzyską... Generalnie mi to wsio ryba, niech se robi co chce, ale ciszej albo w innym pokoju, bo nam przeszkadza, a najgorsze jest to, że budzi Młodą i to mi się już bardzo nie podoba :crazy:!!!!!! Później Oliwka budzi się częściej w nocy :no::wściekła/y::no:!!!! Coś musimy z tym zrobić... Sypialni nie mam jak przemeblować, niestety, hmm.... Efekt dziś jest taki, że ona miała super, kilkukrotny relaksik, a my do kitu wieczorek, zero tulenia (bo wcale jej jęki nie zachęcały) i nieprzespana noc, wrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!

Dobre pytanie, czy ktoś wie co u Mamuski25? Jak się czują? O rety, rety, się porobiło...

Camomile, no to już mam kumpla do jedzenia :-):rofl2::-)

Krycha wiem o czym mowisz niestety:eek: Miałam taka sąsiadkę i efekt jest taki że mieszkamy tu gdzie mieszkamy i jesteśmy bardzo zadowoleni bo zza ściany żadnych sąsiadów nie słychać. A swoją drogą to strasznie mnie wkurzają osoby które nie liczą się z sąsiadami:wściekła/y:
Myślicie że mogę Paczusiowi dawać taki zwykły chleb czy jest jakiś specjalny dla dzieci??A tak w ogóle to to "sępienie" pewnie podpatrzył u starszych koleżanek:-D:-D:-DŻartowałam:-D:-D Ale wczoraj to wszystko tak komicznie wyglądało:-D Na samo wspomnienie śmiać mi się chce:-D

dzień dobry kobietki.pogoda znowu nie sprzyja suszeniu prania(raczej kiszeniu) a tyle mi się tego nazbierało:sorry:
Krycha no to nieciekawie.ja też się wściekam jak ktoś za ścianą lub pod oknem pół nocy hałasuje i w efekcie wybudza mi małą:crazy: gadaliście z tą laską?
Ms.marple bijemy brawo dla bąbla:-) zuch chłopak,ciocia jest z niego dumna;-)
Camomile chyba wiem kogo masz na myśli pisząc że Igorek nauczył się sztuki sępienia od starszej koleżanki;-) a ja mojej małej od razu podawałam zwykły chleb.uniakałam tylko tych ichnich puchaczy i gąbek.dawałam też jej samą skórkę w łapkę to mogła się po dziąsłach podrapać

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie!:-)
Brawo dla Adaska!!!!!:tak:
Igorek sepi?? hehheh ale jaka ma dobra nauczycielke.... przynajmniwj niejadkiem nie bedzie...hihihi:-D
moglby sie Said odezwac co z Anita!!!!! bo jakby nie bylo to ona juz forumowa mamuska tez jest!!!!:-(
Bozenka mysle, ze sie Sylcia na nas nie obrazila za ten balagan hihihi jak wychodzilam to juz naczynia myc konczyla!!!!!!!!! i jestem za plastikowymi lub papierowymi talerzykami!!!!!!:-p
Krycha dzisiaj wy pojeczcie trochu glosniej moze zjazy babsztyl!!!!!:laugh2:

reklama
No właśnie. jakieś informacje mógłby Said zamieścić bo to aż człowieka niepokój pożera co z Anitą i dzidziami. Że też ta świnka musiała im sie przyplątać no:wściekła/y:
Justysia może Julce też by się przydała taka lekcja jedzenia?? Igorkowi brak apetytu nie grozi ale muszę go pilnować żeby w drugą strone nie poszło. ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry