reklama

Mamy z Limerick

reklama
Olivca, niektórzy ludzie to litości nie mają, no... Bidna Ty!!! To jest racja, powinnaś się teraz skupić na sobie i Majeczce a nie na gościach dodatkowo :tak:! Taką pomoc to o d..y kant rozbić i tyle!! Chyba nie bardzo zakumali o co chodzi w wyręczaniu Cię z niektórych obowiązków... Trzymaj się, Kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam,takze czasami pomieszkuje w Limerick,mam malego Oliwierka i mase problemow,milo mi tu zawitac:-)

Miło Cię poznać i na naszym wątku zobaczyć :laugh2:! Rozgość się tutaj i klep z nami ile wlezie ;-)!

Co do sąsiadki to - jeszcze nie rozmawialiśmy z nią na temat Jej życia erotycznego, póki co tylko raz mój wąż był z interwencją żeby muzykę ściszyła jak zrobiła imprezkę w nocy, ale coś trzeba będzie zdziałać!!! Justysia21, nie mogę jej przekrzyczeć, bo sama sobie dziecko obudzę :-p, musiałabym Oliwki się na noc z domu pozbyć to może wtedy, ale to w naszym przypadku nierealne... Ale pomysł, niepowiem, kuszący hihihihihihihihihihihihihi... Może dziś odpuści i się choc troszkę na weekend wyśpię? Zobaczymy...

Ja prasować nawet lubię, ale strasznego mam lenia i Oliwka nie pomaga, więc prasuję ciszuki już tylko jak muszę ;-):-p:sorry:

Said, ozwij się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Martwimy się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Colima, jak Twój synuś dzisiaj, spokojniejszy???

pewnie tak ale na cycka reaguje placzem

Hahahahahahahahaha, u mnie to marzenie ściętej głowy hahahahahahahahaha... Ale wiesz, że u mamy zwsze najlepiej, a jeszcze tak blisko - rozkosz normalnie ;-)! Dzięki, że czekałaś na mnie ze zorganizowaniem pępkowego! Jeszcze tylko Cytrusek musi się w końcu tu pojawić i można się zgadywać co do terminu!

Ech, no widać, że słonko wyszło, bo jakoś tu spokojnie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ola wreszcie sie odezwalas :)) przerabane masz z ta rodzinka...ale chyba wkoncu sie wyniosa nie??czy tak wkolkoktos cie bedzie nawiedzal??
Witam nowa mamusie :)) napisz jakie masz problemy??moze ci jakos pomozemy?!
mnie tez zaraz czeka prasowanie...w sumie to lubie,ale przez 1 godzine potem juz nie moge patrzec na zelasko..
papa

dzień dobry.mamuśki dzięki za troskę widzę,że Saidowi udało się napisać co ze mną.przykro mi z powodu spotkania.ja tak jak już wiecie mam świnkę,w ciąży może ona spowodować śmierć dzieciaczków.:szok::szok::-(:-(dostaje silne leki,a od 2 godzin jestem w domu.ale nie można mnie odwiedzać i przez ok 2 tyg nie mogę się kontaktować z ludzmi,gdyż prądkuje.teraz idę się położyć bo bardzo zle się czuję.jestem tak spuchnięta,że ciężko się nawet oddycha

w końcu udało mi się zakończyć wszystkie domowe sprawy.po obiadku posprzątane,mała śpi.jak wstanie to trzeba się bujnąć po zakupy.
Anitka witaj w domku.mam nadzieję że szybko się wykurujesz,dzieciaczkom to nie zaszkodzi i w końcu będziemy mogły cię poznać

acha zapomniałabym-OLIWCIA STO LATEK.ROŚNIJ DUUUUUUŻA I ZDROWA

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej nowa mamusiu :))
Anitko zdrowiej kochana Niczym sie nie przejmuj Zdroqie Twoje i maluszkow jest najwazniejsze !

A ja posprzatalam troche i zupka grochowa konczy sie gotowac :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry