reklama

Mamy z Limerick

Sto latek Oliwcia :))
dziewczyny jakos tak dzis niewiem zaniedbalam forum :( Wybaczcie mi
Jakis meczacy dzien mialam W sumie to pol przespalam i teraz znow ide spac :))

Dobranoc Kochaneczki

reklama
a ja wlasnie zasiadlam ibede sie do prawka uczyc bo jak nie dzisiaj to nigdy chyba bym nie zaczela ale ja sie len zrobilam, nawet moj Misio mowi ze sie leniuch ze mnie... zawsze musial prosic zebym przestala sprzatac a teraz pyta czy ma jakies skarpetki jeszcze czyste hihihih:-D musze sie za siebie wziasc!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y:

Sylcia007, dzięki :-D!!!

Justysia21, ja po porodzie też się skanapowałam hahahahahahahahaha jakoś tak bardziej na luzie do wszystkiego podchodzę, a jeszcze dzień przed porodem musiałm mieć czyściutko w domu! Pamiętam, że już nawet po porodzie męczyłam się z prasowaniem (co później odchorowywałam, bo mnie strasznie brzuch bolał), a teraz... A teraz wolę z Oliwką się powygłupiać czy spokojnie herbatki się napić niż ciągle tylko pedantyczne zachcianki spełniać hihihihihihihihihihi ;-)!!! Owocnej nauki Ci życzę!

Śpijcie spokojnie i udanego weekendu życzę :sorry:

Krycha ja tam w tych dniach to właśnie miałam wzmożoną ochotę na przytulanie i aż mnie szlag trafiał że więcej nie da rady.ale niektórzy twierdzą że dobry koń to po błocie pójdzie a dobry marynarz to i po morzu czerwonym popłynie:-D

Justysia znam ten ból.ja sama zaczęłam się uczyć trzy dni przed egzaminem bo jakoś nie mogłam się zebrać.nie wspomnę już że moją L-kę odebrałam dopiero rok po zdaniu egzaminu:sorry: jakoś tak wcześniej nie chciało się iść do optyka na badanie wzroku i do taxu.... także nie jesteś jedynym leniwcem poporodowym:-D a może tego wirusa łapie się już na porodówce?:-p
zmykam do wyrka bo ślepia zaczynają mi się kleić.spokojnej nocy babeczki

Drozdusia, ja też raczej nie stronię od przytulańców z wężem podczas @, ale wczorja wybitnie nienajlepiej się czułam, chyba brak snu się odzywa!!! Ale dziś już jest lepiej ;-):-p...

Justysia21, załatwione! Mocno trzymamy kciuki :-D!!!!

A tak w ogóle DZIEŃ DOBRY mamuśki! Dopiero niedawno wstałam hihihihihihihihihi i choć jeszcze chętnie pogniłabym w wyrku to jednak trza wstwać... Miłej soboty Wam życzę, do klikania, papatki

Witam. Wczoraj mój Pączuś znów urządził mi taki koncert przed spaniem że hej. Postanowiłam zostawić go w naszym łóżku ale już NIGDY WIĘCEJ. Taki mały a tak się kręci i rozwala:eek:
Krycha no niestety tak już my biedne kobiety mamy. Ja też nie lubię @. Ale cóż, taka nasza natura:crazy: A jak sąiadka dzisiaj?? Znów się sex....a????

dzień doberek. ja też niedawno się podniosłam chociaż nie śpię już od dawna.ale jakoś tak nie chciało się tyłka ruszyć.
a ja tam już nie pamiętam jak to jest z @ i jak po takiej przerwie w końcu ją dostanę to tak jakby pierwszy raz:-D
Krycha mi też nie udało się potulić wczoraj do męża.Laura nie wyraziła zgody i postanowiła że mamusia będzie do niej co chwila biegać:crazy: widać ona bardziej potrzebowała mnie tej nocy:sorry: a szkoda bo ja potrzebowałam czegoś zupełnie innego:-p

Justyś trzymam kciuki już od dziś i nie puszczę do przyszłej soboty;-)

hej
JUSTYS TO JA DZWONILAM DO DRZWI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BYLISMY W CRESCENCIE TO POMYSLALAM ZE OBIERZEMY AVN BO WERKA TEZ BYLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HAHAHA NO NIC MAM NADZIEJE ZE SIE WYSPALYSCIE

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry