reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hej mamki :) Wyspalam sie na calego :)) Pogoda jak zwykle prze wspaniala ;/
A ja mam pytanie o ten targ co jest w niedziele od 10 do 14 Mowilyscie o nim ostatnio dziewczyny ... On jest tak jakby koli Icona tej dyskii ... ? i w soboty tez jest ? Bo juz chyba wiem gdzie

Sylcia ta wyprzedaż jest tylko w niedzielę i lepiej być wcześniej bo po 13 oni się pomału zwijają.to jest koło Absolut hotel,na takim dużym poziomowym parkingu.może Camomile dokładniej ci wyjaśni bo mieszka w apartamentowcu obok tego właśnie parkingu-to się nazywa Barrington car park

Sylcia to jest taki parking biało niebieski a obok taki apartamentowiec nowy z czerwonej cegły. Ulica nazywa sie Sheep street. Jakbys sie zdecydowała to ja Ci mogę pokazać dokładnie;-)

hahha Justys nic sie nie stalo:) Werka juz wie gdzie mieszkasz wiec jakos te zamowienie odbierze:) Ma Ci dac znac na nk:)
a nie dzwonilam bo bylismy na 2 samochody a Majka sie wkurzala i ryczala w samochodzie wiec dluga i do domu:):):):)

reklama
Mala mi dzis takie sceny cyrkuje ze az strach Krzyczy i krzyczy do toalety nie moge isc bo ona jak uslyszy ze wychodze to krzyczy :( Ahh psychicznie jestem juz wykonczona adopiero 14 godzina :( Jestem chyba do niczego bo z jednym dzieckiem wysiadam czasem psychicznie Ale ona czasem tak da mi w kosc a ja z nia od rana do 18 sama dziennie oprocz niedzieli i noc tez nalezy do mnie ... Czasem jestem zmeczona :((

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry