reklama

Mamy z Limerick

KRYCHA no nie ma za co dziekowac:) chcialam zeby i Ciebie przyjemnosci zlotowe nie ominely:) i fakt -Cytrusek moglaby sie ozwac jakos....noe nic moze jakiegos esa jej wysle i bede wiedziec czy wrocila:)
a moj waz w domku:)dlatego tak zniknelam hehehehh.....za niedlugo wybieramy sie do crescentu poszwedac sie p sklepach:) musze se jakies spodnie dresowe do latania kupic.....w swoje ciuchy juz powolutku w co niektore zaczynam wchodzic a;e nie jest to jeszcze to co bym chciala ale to nic.....grunt to wytrwalosc:)z kazdym dniem coraz lepiej bedzie:)
ANITA dobrze ze jestescie juz w domku:) zdrowka zycze :) napewno wszystko bedzie dobrze:)swoja droga skad Ty te swinke zalapalas???????/dzieciaki Twoje zdrowe?????????????

reklama
Cytrusek wraca w sobote rozmawialam wczoraj z jej siorka przez telefon :tak:
Anita kuruj sie!!!!
witam nowa mamke!!!!!!!!!!
a ja wrocilam od Martuany najpierw crescent oblecialysmy a pozniej do niej na czerwona herbatke sie wybralam :-)

KRYCHA no nie ma za co dziekowac:) chcialam zeby i Ciebie przyjemnosci zlotowe nie ominely:) i fakt -Cytrusek moglaby sie ozwac jakos....noe nic moze jakiegos esa jej wysle i bede wiedziec czy wrocila:)
a moj waz w domku:)dlatego tak zniknelam hehehehh.....za niedlugo wybieramy sie do crescentu poszwedac sie p sklepach:) musze se jakies spodnie dresowe do latania kupic.....w swoje ciuchy juz powolutku w co niektore zaczynam wchodzic a;e nie jest to jeszcze to co bym chciala ale to nic.....grunt to wytrwalosc:)z kazdym dniem coraz lepiej bedzie:)
ANITA dobrze ze jestescie juz w domku:) zdrowka zycze :) napewno wszystko bedzie dobrze:)swoja droga skad Ty te swinke zalapalas???????/dzieciaki Twoje zdrowe?????????????

tego nie wiem na 100%,ale ostatnio u Gp była dziewczyna chyba ze świnką,a to ponoć się zarazić można jak zwykłym przeziębieniem.i masz tu babo placek.dzieci moje mają ze mną ograniczony kontakt.Said teraz nie pracuje,tylko siedzi z dziećmi,a ja mam wypoczywać

Anita no ja wiem jak sie zarazic mozna swinka i szanse na to ze dzieciaki beda mialy sa duze...no ale pocieszajace jest ze beda mialy z glowy ze tak powiem......gorzej z Toba.....no ale miejmy nadzieje ze bedzie dobrze:)
Justys
a Wy sie tak nie dietujcie bo WAs nie bedzie widac:)dobrze ze Gosia wraca juz:) mam nadzieje ze sie jakos okresli i moze w przyszlym tygodniu uda nam sie spotkac:)

no nic....lece szykowac wszystko na wyjscie bo pewno zaraz sie Maja obudzi....do pozniej moze

aaaaaaa WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLIWKI:):):):)
PROSZE JAK TEN CZAS LECI:)

Ostatnia edycja:
Anitka to się kuruj i uważaj na siebie i nie tylko ;-)
Witam nową mamusię również. Mi mały daje w kośc dziś a jeszcze mój M zaczyna 3 nocki z rzędu także nocki mam sama :zawstydzona/y: nie wiem co mu niby temperatury już nie ma tylko katarek i czasem kaszel wejdzie ale teraz zanim zasypiał to widziałam że miedzy smarkami a smarkami < są leko żółtawe> poszła krewka ale zaraz po niej smarki < nie sciagam gruszką tylko używam wody morskiej i na brzuszek i maśc majerankowa pod nosek no chyba - ale nie teraz- ze ma zatkany to przed spaniem nose-fridy używam> wiec nie wiem a w aptee nic nie maja tylko campol na zmianę z nurofenem kazali. Mam nadzieję że jak wstanie będzie lepiej wogóle zrobił sobie tylko 1 spanko w dzień:cool: i zasypia ok 20 bydzi sie ok1-2 i potem ok 5-6 i wita ranek na szczęscie siedzi i się bawi do tej 8 ale pospac dłużej nie da a sam ok 9.30 chce uciąc drzemkę 15 min mam nadzieję że mu się cofnie tak jak kiedyś było:tak: No ale ja dziś szczęsliwa bo mojej mamusi bilet kupiłam na za mc przylec pierwszy raz do nas :tak:

witajcie kochane!
dzisiaj jest odrobine lepiej- nie ryczy bez przerwy- ale tez prawie w ogole nie spi i musze go zabawiac... bo inaczej to znow ryk... a jak zasnie to na doslownie chwileczke:/

buziaczki dla Oliwcia:*:*:*

Anita- dopiero przed chwila doczytalam ze Ty chora jestes. Zdrowiej szybciutko kochana!!! mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadeczku:)

To ja dziś taka gafę strzeliłam:zawstydzona/y: a Krycha nic nie wspomniała:crazy: Sto lat dla Oliwci.Jutro ciocia wycałuje:-D
Anita super że masz takiego pomocnego męża;-)Oby Wam to szybko i szczęśliwie przeszło.
Kaja też zdrówka dla synka życzę.
A mój Pączuś dzisiaj taki synuś mamusi i ciągle na "nodze" mi wisiał. Nawet nogi musiałam depilować trzymając go na kolanach:-D
No dobra, uciekam poczytać. Miłego weekendu życzę jeśli mi się nie będzie chciało komputera właczac:-D

reklama
Mamuska25, dobrze, że już w domku jesteś i wracaj szybko do zdrowia Kochana!!! I jak będziesz miała tylko siłę to spotykaj się z nami póki co w sieci ;-)

Dzięki za życzonka, ale, że tak nieskromnie napiszę, Wy Oliwce lepiej życzcie jeszcze przespanych nocy i zero problemowych sąsiadów :tak::-p:-D!!! Camomile, no nic nie mówiłam, bo to nie moje urodziny, Oliwka sama powinna się chwalić ;-):rofl2:!!!!

No i po przytulaniu się do węża na dobre... Właśnie dostałam okres, czuję się nieatrakcyjna i w ogóle bleeeee!!!! Ech, życie kobiety jest bardzo trudne :eek:!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry