reklama

Mamy z Limerick

Kaja dziekuje kochana :)) Bo tak mi szkoda malej Wiec chce byc bardziej przygotowana na nastepne katary ...

A u mnie oprocz tego ze nudy mala zmierzla to hmmm nic nowego :/

reklama
Dziewczyny, macie jakąś wiedzę na temat jeszcze innych "przychodni polskich" w Limerick'u oprócz Medipolu? Podobno jest cosik koło Bus Station i gdzieś między Willam Street a Thomas Street, ale szczegółów żadnych nie znam! W Medipolu nie przyjmuje póki co pediatra, z tego co się orientuję (chyba, że ta informacja jest już przedawniona a ja o tym nie wiem)!!! Drozdusia, a gdzie Ty z Laurą śmigasz na szczepionki?

Sylcia007, my również stosowaliśmy do inhalacji Olbasa - kilka kropelek na pieluszkę i zawiesić na łóżeczku, troszkę odtyka nosek i pomaga oddychać no i oczywiście kocyk pod plecki i grube skarpetki na nóżki :-)!!! Zdrówka życzę ;-):tak::-D

Aga_irlandia, może to tylko ten trądzik niemowlęcy, nie martw się na zaś! I wapna się napij - nie zaszkodzi przecież, a Majeczka w mleczku dostanie... A jutro u Gp wszystkiego się dowiesz ;-)

Zmykam mojego Szkraba umyć, do później...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Krycha my Laurę szczepimy u naszego irlandzkiego GP.a jeśli chodzi o tą przychodnię to zgadza się-jest koło bus station i ma bardzo dobrą opinię.mają podobno świetnego pediatrę i bardzo dobrą panią ginekolog.i o ile pamiętam to też stomatologa.ogólnie chwalą tą przychodnię.mam numer telefonu do rejestracji to zadzwoń i się wszystkiego dowiedz-0863235100.acha,ta przychodnia nazywa się POLMED i mają stronę internetową Polmed Medical Care . mają swoją filię w galway,dublinie i belfaście.poczytaj na tej stronie.wygląda na solidną firmę.mają sporo specjalistów,co prawda nie wszystkich w limerick(wiem bo dzwoniłam i pytałam o endokrynologa i tutaj akurat nie mają tylko w galway)ale jak jest potrzeba to zawsze można się bujnąć dalej

Dziewczyny czy któraś z Was coś słyszała o diecie co rano sie je jabłko a potem co 3 h do 19 chałwę?? wyczytałam na 1 z forów że niby można 5 kg w tydzień zrzucic ale jak zwykle sa ci co mówią że prawda i siedzą nawet 3 tyg na niej inni że to g.... prawda i tylko rozwala się organizm bo to węglowodany i cukier a niby to z tym nie gra. A może Wy macie jakąś fajną, nie skomplikowaną, sprawdzoną dietę bo ja PATRZEC NA SIEBIE NIE MOGĘ!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Witam sie
no jak narazie to zapowiada sie nie najgorsza pogoda oby tak dalej:tak:;-)

ale po tym weekendzie mialam lenia zseby wstac no ale trzeba bylo dziecie odprawic do szkoly i tzeba bylo ruszyc tylek:sorry::rofl2:

Dzień doberek!!!!! Dziś w nocy pobudka co godzinę :eek:, ale jakoś w miarę czuję się wyspana, hm... Sasiadka wczoraj nas nie zawiodła i znów dała popis :wściekła/y:!!! Ale, ale co ja widzę??? Słonko??? Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miłego dnia wszystkim życzę :-D:-D:-D

Aine, Olivca hop hop... Tęsknimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Hello kobietki :)
Kaja ja slyszalam o diecie brokulowe tak sie nazywa Moja siostra schudla w tydzien 4 kg Ale dieta wstretna Blee :(
Ms Marple ja mam nadzieje ze tez pospie w poludnie Bo w nocy steki razy wstawalam do malej :( Tak mi jej szkoda Bidula sie meczy :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry