reklama

Mamy z Limerick

witajcie:)
no za oknem jest tragedia- nigdzie nie chcialo mi sie wychodzic... ale raz na jakis czas do kosciolka wypada:P i akurat padlo na dzisiaj :/ :P
Kubusia tak pieknie ubralam- w prawdziwa meska koszule:P

widze ze mamuska czuje sie juz troszke lepiej... buziaczki dla Ciebie:*:*:* zebys juz calkowicie wyzdrowiala:)

sylcia- ja niestety Ci nie pomoge:/ z Kubusiem nie mam zadnych problemow... :D
PS: czy na nk podalas swoj autentyczny wiek?... czy to tak- zeby sie odmlodzic? :P

reklama
Teraz tez mam irokeza Tylko nie mam paskow po bokach :)) Wiesz co Damian ma 30 szybko wydoroslalam i jeszcze Nadinka jest to juz w ogole Dawno nie mam takiego myslenia jak spora czesc dziewczyn w moim wieku A na dodatek mieszkamy z znajomymi i Szczepan ma 32 a Magda ma 26 Wiec ciagle jestem wsrod starszych Jak bylam w polsce po pol roku prawie to mama mi powiedziala ze wyciszona jestem spokojna a czasem jak baba po 40 ! A tu w Irlandii w ogole sie zmienilam

no rzeczywiscie przy takim partnerze to ciezko by byc rozdziczala nastolatka...:P
ja sie zmienilam tu w irlandii dwa razy:P
jak przyjechalam to troszke zaczelam szalec, ale odkad jestem w ciazy to jestem znow spokojniutka...

heh... teraz mecze sie z blogiem... :P
robiecie blogi swoim maluszkom...? ja troche pozno na to wpadlam (jak Kubun mial miesiac)... ale uwazam ze fajna pamiatke bedzie mial:)
jak chcecie zobaczyc to wejdzcie:
Jakub

Sylcia nie maśc przywiozłam sobie z Polski a nastepną dostawę dostanę w październiku bo mamcia mi przywiezie ;) te kapsułki wyglądają tak
Karvol_%2824_Capsu_491ad1de6984f.jpg

można je też dac odrobinke na pieluszke i powiesic koło łóżeczka są tez takie wtyczki do kontaktu ale mi nie podpasiło. Kupisz je chyba wszedzie w aptekach w tesco są i w dunnes ;-)i nie są drogie:happy:

a ja zdrzemnelam sie 2 godzinki:)
mala caly czas wysypana na buzi...i na szyi i dekoldzie troche tez......wrrr.....chyba pojde z nia do lekarza jutro bo strasznie niespokojna jest,...nie wiem czy to od wysypki cy cos jeszcze jej jest.wrrrrrrrr

Kaja dzieki bardzo :)) A jezeli to nie bylby problem to czy moglabym rowniez prosic o taka masc ?Oczywiscie zaplace :) Bo w aptece mi powiedzieli tylko o wodzie morskiej ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry