reklama

Mamy z Limerick

reklama
Dzień dobry Kochane!!!!!!!!!! Oj, nie pospałam dzisiaj za dużo... Nie wiem, chyba moje dziecko znów ząbkuje (co raczej dziwić mnie nie powinno, nie ;-)?)! Budziła się co godzinkę, raz tylko mi odpuściła na 2 h! A powiem Wam, że wczoraj wieczorem udało nam sie dać Oliwce kaszkę na noc, więc brzuszek raczej miała bardziej pełny niż pusty... I nawet sąsiadka odpuściła sobie harce przed snem... Ech... I jeszcze ten @ :eek:! Na pysk padam!!!! No, ale nic! Śniadanko Młodej mam już z bańki, wsunęła 4 - 5 łyżeczek kaszki i zmykam teraz na gorącą herbatkę i do tutejszej lektury żeby ponadrabiać zaległości, bo nastukałyście, że szok :szok::-D!!! Ale ja to lubię hihihihihihihihihihi tylko, kurczaki, jak wczoraj tu zerkałam to pustawo jakoś było :-p:sorry:...

Oj, słonka ja Wam dzisiejszej niedzieli życzę, może chcoć na chwilkę wyjdzie ;-)!!! Miłego dnia, pozdrawiam...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień Dobry:-)
Ale dziś pogoda butelkowa:-D Szkoda że Pączuś nie dał mi za długo pospać:eek: Ehhh.
Sylcia no problem i zapraszam jak bedziecie w poblizu. Musze tylko wspomnieć ze niedziela jest u nas dniem prób mojego R więc w domku raczej ciszy nie mam. Wspominam o tym bo przy dziecku taki hałas może być problemem:eek:
No nic lecę na śniadanko.

Camomile dziekii za zaproszonko ale z domu sie nie ruszamy niestety :(

Mala plakala w nocy strasznie Dostala kataru :( Co chwile sie budzila z krzykiem W sumie usnelam o 6 na 2 godz i teraz co leze w lozku i probuje usnac No ale nieidzie :((((

dzien doberek
ale pogoda:(:(
ja jestem lepsza......poszlam spac o 2 a od 4.30 juz na nogach jestem.....masakra.....mala ryczy cos.....to znaczy ryczy jak nie spi a jak usnie to ok tylko tez sie wybudza i placze.wrrrrrrr....
ide dalej.....
aaaa a spac w dzien jakos nie umiem.....ech......no i trza bedzie sie meczyc do wieczora.....

witam.no to ja wam powiem że mam to samo.mała zasnęła po 20 ale co chwila budziła się z płaczem.po 23 rozbudziła się całkowicie i poszła spać ok 3.no a potem też wybudzała się z płaczem.masakra.to chyba jakaś epidemia:sorry:

reklama
Witam sie
Nooo pogoda to nas nie rozpieszcza mialam ochote dzisiaj gdzies z rodzinka wyskoczyc a tu chyba nic z tego przez ten deszcz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a dotego przez taka pogode to zaraz dola lapie:-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry