reklama

Mamy z Limerick

Kochana ja niewiem czy chce taki tatuazyk Kurcze mialam juz kilka i wszystko na poczatku super tylko potem te schodzenie ten kolor blednie ... Ja sie chyba nie skusze :))

reklama
dla mnie to bardzo dziwne.a nawet że tak powiem-śmierdząca sprawa.Sylcia dlaczego pisząc o meczu zwracasz się do Megan?nie rozumiem...jej nie ma na naszym wątku.wszystko to jakieś dziwne.
Mamuśka piszesz że przyjaźnisz się z Megan.to ciekawe.mieszkacie obok siebie?dlaczego w takim razie nie piszesz też na tym samym wątku na którym ona się udziela?

dla mnie to bardzo dziwne.a nawet że tak powiem-śmierdząca sprawa.Sylcia dlaczego pisząc o meczu zwracasz się do Megan?nie rozumiem...jej nie ma na naszym wątku.wszystko to jakieś dziwne.
Mamuśka piszesz że przyjaźnisz się z Megan.to ciekawe.mieszkacie obok siebie?dlaczego w takim razie nie piszesz też na tym samym wątku na którym ona się udziela?

Nie piszę na tym wątku ponieważ jestem mamą z limerick a nie z ennis.
mieszkam koło Megan i się z Nią przyjaznie, ale czy z tego powodu zostane wyklęta z tego forum?
Wiem,że miałyście z Nią spięcie,ale czy to powód,żebym ja też nie mogła pisać na tym wątku?ja tego nie rozumiem

Ostatnia edycja:
dlaczego zaraz wyklęta?po prostu zawsze to jakaś nowa informacja.to indywidualna sprawa każdego człowieka z kim się przyjaźni

dlaczego zaraz wyklęta?po prostu zawsze to jakaś nowa informacja.to indywidualna sprawa każdego człowieka z kim się przyjaźni

przepraszam,więc za poprzedniego posta.poprostu rozmawiałam kiedyś z Megi i mówiła,że fajne jest to forum,ale,że Ona ma z Wami ścięcie i dlatego przeniosła się na mamy z Ennis.Ostatnio przez swój stan zdrowia wogóle Jej nawet na gg nie widuję.
Nie chciałabym być zdyskwalifikowana,przez nielubianą przez Was koleżankę.Mam nadzieję,że jak tylko świnka mi przejdzie,że poznacie mnie w realnym świecie i polubicie,tak jak ja Was polubiłam tu na forum

mamuska to kiedy sie umawiamy na te henne.... ja zapraszam na kawke!!!!!
ja miałam przez 2 tyg nie wychodzić do ludzi,żeby nie prądkować i nie zarazić nikogo.także myślę,że możemy się umówić na następny poniedziałek,ale u mnie,bo ja nie mam jak z 2 dzieci zresztą One będą ganiać Ci po domu,więc lepiej byłoby Tobie podejść do mnie z Julcią,męża też możesz zabrać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry