Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana ja niewiem czy chce taki tatuazyk Kurcze mialam juz kilka i wszystko na poczatku super tylko potem te schodzenie ten kolor blednie ... Ja sie chyba nie skusze)
dla mnie to bardzo dziwne.a nawet że tak powiem-śmierdząca sprawa.Sylcia dlaczego pisząc o meczu zwracasz się do Megan?nie rozumiem...jej nie ma na naszym wątku.wszystko to jakieś dziwne.
Mamuśka piszesz że przyjaźnisz się z Megan.to ciekawe.mieszkacie obok siebie?dlaczego w takim razie nie piszesz też na tym samym wątku na którym ona się udziela?
dlaczego zaraz wyklęta?po prostu zawsze to jakaś nowa informacja.to indywidualna sprawa każdego człowieka z kim się przyjaźni
ja miałam przez 2 tyg nie wychodzić do ludzi,żeby nie prądkować i nie zarazić nikogo.także myślę,że możemy się umówić na następny poniedziałek,ale u mnie,bo ja nie mam jak z 2 dzieci zresztą One będą ganiać Ci po domu,więc lepiej byłoby Tobie podejść do mnie z Julcią,męża też możesz zabraćmamuska to kiedy sie umawiamy na te henne.... ja zapraszam na kawke!!!!!