reklama

Mamy z Limerick

reklama
dziewczyny, gołąbki wyszły suuuper! mężu się zajada! a to mój debiut:)połączyłam Wasze przepisy i chyba dlatego takie pyszne wyszły:)
Aga, nie stresuj się za bardzo, wszystko będzie git:tak:

Witam. Ja tak tylko na chwile wpadam poweidziec ze dolecielismy calo i zdrowo. Maly byl czaly czas grzeczniutk:) tylko w tym samolocie strasznie goraco ale lecialam z kilkoma znajomymi wiec czas jakos zlecial. dobranoc spadam spac

dzień doberek!!!
może dzisiaj nie będziepadać??
ja dzisiaj zostaję sama na cały dzionek,bo Książe ma tyle roboty!!(irysi wściekli się z tymi zakupami na święta-a ponoć w kraju recesja,a rachunki przy kasach po 500 e)hehe
więc biorę się za prasowanko obrusów i serwetek!!wypiore dywan na kolanach(brak odkurzacza piorącego)

Czesc dziewczynki.Ja dopiero wstalam, zaraz jakas kawka , troszke ogarne mieszkanko, zrobie sie na bostwo i ruszam na spacer bo sloneczko swieci a to rzedkosc oj rzadkosc. Aine gratuluje sukcesu kulinarnego.Ja tez najczesciej korzystam z rad kolezanek, wole sprawdzone przepisy.A czy nie uwazasz ze galabki w parowarze to straszna wygoda? Kupilam rodzicom taki parowar i sa strasznie zadowoleni. Ja uzywam go od 3 lat i najbardziej lubie rybke i warzywka jak brokuly i marchewka.Smakuja zupelnie inaczej niz te gotowane tradycyjnie.Zachowuja wszystkie smaki.
Krycha czekamy na ciebie!!!!
Megan skad masz takie fajne reniferki jak mozna sobie cos takiego wstawic???

Gastone..wpisałam w przeglądarkę google gify świąteczne i weszłam w pierwszy lepszy link!!pózniej skopiowałam wybrany i wkleiłam w sygnaturę tak jak suwaczek(ale gify nie mają linka-sam obrazek się wkleja)

Witam. Gosia mowisz o takim garnku pietrowym do gotowania na parze? Ja wlasnie chce taki kupic. Moze jakas sprawdzona firma?:-)

kup kup, nie zastanawiaj się. nie wiem , jaki ma gosia, ja mam z tefalu, świetna rzecz. Wszystko smakuje inaczej, tak naturalnie.No i zatrzymuje witaminki:)

a w ogóle to dzień dobry dziewczyny, a raczej dobry wieczór:) jak Wam sobota mija?my dziś cały dzień oglądamy kabarety. Widziałyście skecz "Niebo" Neo-Nówki? polecam, polewka:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry