K
krycha
Gość
Hej :-)!!!! W końcu udało mi się usiąść przed kompem, ale znów tylko na chwilkę
- Oliwka dziś bardzo niespokojna, dopiero teraz zansęła i nie mam pewności na jak długo... A ja zdycham, bo się przeziębiłam, w sobotę
mnie przewiało (już tutaj) i cieknie mi z nosa, głowa pęka, aajjjj... Ale widzę, że tu zmiany - świerzym ciężarówką gorąco gratuluję i trzymam kciuki za prawidłowo przebiegającą ciążę ;-) - super dziewczyny!!! A gdzie zniknęły Sylwisko22 i Olaaa89, co?
Mam pytanko - orientujecie się może czy mamy karmiące piersią mogą stosować krople do nosa Otrivin dla dzieci?
Znikam zjeść jakiś obiadek, póki Maleństwo śpi. Fajnie mieć w końcu czas (hehe, no może nie bardzo dzisiaj
) i do Was nastukać! Pozdrawiam i do klikania 
- Oliwka dziś bardzo niespokojna, dopiero teraz zansęła i nie mam pewności na jak długo... A ja zdycham, bo się przeziębiłam, w sobotę
mnie przewiało (już tutaj) i cieknie mi z nosa, głowa pęka, aajjjj... Ale widzę, że tu zmiany - świerzym ciężarówką gorąco gratuluję i trzymam kciuki za prawidłowo przebiegającą ciążę ;-) - super dziewczyny!!! A gdzie zniknęły Sylwisko22 i Olaaa89, co? Mam pytanko - orientujecie się może czy mamy karmiące piersią mogą stosować krople do nosa Otrivin dla dzieci?
Znikam zjeść jakiś obiadek, póki Maleństwo śpi. Fajnie mieć w końcu czas (hehe, no może nie bardzo dzisiaj
) i do Was nastukać! Pozdrawiam i do klikania 
...