reklama

Mamy z Limerick

reklama
Kochana Monisiu!!!!
spoakanie zajeb......e mieszkaniówkę dostane od stycznia!!ale nie wiem dokładnie ile?!w regionie limerick można dostać do 600e!!!!do tego dowiedziałam się,że jestem na liście oczekujących na mieszkanie socjalne!!!!czas oczekiwania 1-2 lata!!ale zawsze!!!!!!
do tego pani zadzwoniła przy mnie do FISu i hehe dostane na dniach!!!!!hura hura hura!!!!
to jak??wiecie gdzie można wygrawerować coś???bo chce mojemu Księciu kupić coś ,ale będzie miało większą wartość sentymentalną z napisikiem

Szczerze mówiąc zawsze mam z tym problem.... w tym roku urodzę mu synka :)
a tak na poważnie kupiliśmy już sobie wspólny prezent - aparat fotograficzny...
27 pażdziernika mieliśmy rocznicę ślubu to kupiłam mu łańcuszek (mimo tego że nigdy w życiu nie nosil nagle zaczął nosi i nawet mu się podoba ) :)

reklama
Czesc dziewczynki.Magda fajnie ze spotkanie sie udalo.Bedziesz miala spokojne swieta.
Pytanie jeszcze raz do ciebie w sprawie gifa,ja znajduje gifa, ale on sie kopiuje jako obrazek.Nie iwme jak to zrobic.glupia jestem czy co..
Wstawiasz go do sygnatury przeciez jako kod.A tu sie nie kopiuje kod..
Widze ze nawet Ania sobie poradzila..
Dziewczyny w koncu mam zmywarke.Normalnie naczekalam sie na nia 3 miesiace.Tacy fachowcy! Ale w koncu przycisniety do muru facet zrobil, podlaczyl i nawet rabat dal.Takze na swieta nie musze myc garow, ufff!
Co do prezentow, malemu kupilismy motor na akumulator, i jeszcze pare drobiazgow, jak to dla dziecka.U niego nie wazne co wazne zeby kolka mialo!
Meowi jeszcze nie wiem.Wlasciwie kupilismy sobie wspolny prezent.Wielka plazme wiec jeszcze jakies drobiazgi.Nie mam narazie pojecia co, ale mysle ze moze jakis fajny sweterek,Chyba cos z ciuchow, mojemu mezowi trudno dogodzic, wlasciwie to limit mi sie wyczerpal..Nie mam bladego pojecia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry