reklama

Mamy z Limerick

ja też uważam,że najlepszym prezentem dla mnie jest mój Książe sam w sobie,ale miło jest odwijać papier i zaglądać do pudełka(mam manie pakowania prezentów-nigdy nie kupuje tych gotowych torebek)!!!
zresztą to nam zostało z dzieciństwa taka radość z tego,że coś dostajemy!!!
co do mężów i ich podejścia do prezentów to zarówno Książe jak i mój pierwszy mąż mówili,że nie chcą prezentów po czym cieszyli się z upominków jak dzieci!!!
dowiedziałam się co z tą grawerą-poszłam do jubilera i dał mi namiar,ale było już przed 18 więc idę jutro!!!ale jak pytałam czy orientuje się o cene to mówił,że chyba 10 e za słowo!!!w polsce jak moja mama teraz grawerowała smoczek dla SUsanaah na chrzciny to płaciła 5 zł za literkę!!!tragedia!!!

a moje kochanie jest takie kochane,że odnalazł maszyne do masażu stóp i teraz siedzę z nóżkami w wodzie,masującej delikatniew pobliżu stoi ciepła herbatka,słodycze i mandarynki!!!albo On coś chce,albo czuje,że już poród się zbliża!!(jak rodziłam Susaane,też z 3 dni przed porodem był nadzwyczaj milutki!!!!

reklama
Dzien dobry kochane.
/Ania madra kobieta jestes i msz calkowita racje.Maz troche rozrzutny..
Moj maz co roku to samo.Ja nic nie chce , juz wszystko mam,no to ja mu na to to ja tez nie chce, skoro kupilismy telewizor to po co.Aon na to nie nie nieja juz mam prezent dla ciebie a ja nic nie chce.I tak w kolko sie ze mna droczy.Od dawna juz mowimy sobie co bysmy chcieli dostac bo limit na niespodzianki sie skonczyl.Ale bed emusiala naprawde cos wymyslic.Moze nawet dzis wybiore sie do miasta.
Megan nie edytuj posta pod postem bo dostaniesz opierdziel od moderatorki, lepiej huchac na zimne!:tak:
A co do masazera do stop to moj zakopany gdzis pod sterta innych rzeczy w skladziku... Ale maz mi wczoraj kupil ogrzewacz elektryczny na plecki.Czesto jak sie narobie krzyz mnie boli i moge sie pogrzac :-).
No dobra rozpisalam sie ide troszke ogarnac chalupke, siebie i moze w miasto rusze.Paaa

dzień dobry:-)
A Moni się jeszcze nie zameldowałA dzisiaj, czyżby już w szpitalu?:-) ale by była niespodzianka na święta!
Aga, bardzo mi się spodobało to, co napisałaś, ze oboje z mężem jesteście najwspanialszym prezentem dla siebie:-)Wy to się chyba baaardzo musicie kochać, sądząc po wpisach i fotkach na NK no i po tym, co tutaj piszesz:) jak wy to robicie, tyle lat razem i takie gołąbki, fiu fiu! :-)
a wlasnie Aga, czy Ty dziś masz ten egzamin i scan w klinice, czy mi się coś pomieszało???

Ostatnia edycja:
Dzień dobry mamusie.... melduje się jednak:)
niestety jakoś dziwnie sie ze mna porobiło i nie mogę spac w nocy bo mi jakoś nie wygodnie i odsypiam w dzień.... i właśnie się obudziłam:)
miłego dnia

Monisiu,mi się łażenie załącza ok 3 nad ranem,ale nie mam tego konfortu,żeby sobie odespać w dzień,bo moje dzieciątko śpi mało w dzień,a ja w tym czasie zawsze sprzątam jej zabawki(jak widzi,że dotykam jej rzeczy tojest krzyk-więc sprzątam jak śpi)no i piszę do Was!!!!
Gastone,nie wiedziałam,że nie można edytować!!ajak widzę czasem swoją "polszczyznę"to mnie skręca!!!!

Megan chyba sie zle wyrazilam heheh edytowac mozesz posta, ktorego juz napislaas i dopisac co chcialas, natomiast nie pisz posta pod postem.To nie ja cie karce hehihih tylko uprzedzam przed moderatorka hhih
Zapytaj dziewczyn Agi i Aine one chyba juz zgarnely raz heheh

reklama
fakt... dobrze mam:)
mężuś w pracy a ja śpie i ostatnio nawet obiadu nie muszę mu gotowac:)

Magda wypełniasz w karcie ciążowej tą tabelkę o ruchach dziecka? ja bylam wczoraj w szpitalu i dostałam zrypke od położnej że mam to zrobic bo to bardzo wazne.... tylko ja nie bardzo wiem jak to zaznaczac.... bez sensu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry