aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
jena w taka pogode to tylko albo pic albo spac ech.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jena w taka pogode to tylko albo pic albo spac ech.......

Olivca skoro na szkole rodzenia trzeba chodzic w parze, to moze zostalabys moja para tam, hehe?:-) moj maz pracuje w ciagu dnia, ja zreszta tez. ale w pracy powiedzieli ze moge spokojnie wychodzic na zajecia bezproblemowo, a szpital mam 5 min od pracy. wiec jak bedzie?? pomysl![]()

Witam.Od 2 latek i 6 msc mieszkam w Irlandii,a dokladnie w Nenagh.Sa jakies mamy z tego miasteczka?W Limerick bywam czesto na zakupachMam 3 lentniego synka
Pozdrawiam
!!!hello, ja też nie jestem z limerick ale mieszkam trochę bliżej bo w castleconnellWitam.Od 2 latek i 6 msc mieszkam w Irlandii,a dokladnie w Nenagh.Sa jakies mamy z tego miasteczka?W Limerick bywam czesto na zakupachMam 3 lentniego synka
Pozdrawiam

bo wczoraj nie byliśmy i łeb mnie bolał
Witaj kasiu, "niny" to faktycznie rzut beretem i dużo ludzi z limerick pracuje tam w dawnie czy coś tak. Fajnie że trafiłaś do nasWitam.Od 2 latek i 6 msc mieszkam w Irlandii,a dokladnie w Nenagh.Sa jakies mamy z tego miasteczka?W Limerick bywam czesto na zakupachMam 3 lentniego synka
Pozdrawiam
. A zapomnalam wam dziewczynki napisac ze oznajmiam ze od dwoch dni nie karmie juz piersia. Czyli karmilam rowne 5 miesiecy. I tak mi jakos glupio ze wszystko moge juz jesc. Jak kupilam sobie red bulla to z 10 min sie zastanawialam czy aby napewno juz moge. Dziwne takie jakies uczucie haha. No i weekend sie zbilza i az strach, bo po jednym piwie odlece po takim czasie abstynencji ;-)