Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja tego nie wypełniałam bo mi się nie chciałoWiesz, z tylu tej karty jest taka tabela.Trzeba liczyc ruchy maluszka, jesli naliczysz 10 to cos tam, tylko wlasnie nie wiem co ;p i tak patrze na to i chyba zakoloruje jak mi wypadnie, bo troche trudno liczyc jak sie siedzi w pracy![]()

Ale sie masz fajnieKurne, dac wam chwile a tu tyle nabazgrolone :-). Ja male porzadku w chalupie bo siorka dzis przylatuje. A zapomnalam wam dziewczynki napisac ze oznajmiam ze od dwoch dni nie karmie juz piersia. Czyli karmilam rowne 5 miesiecy. I tak mi jakos glupio ze wszystko moge juz jesc. Jak kupilam sobie red bulla to z 10 min sie zastanawialam czy aby napewno juz moge. Dziwne takie jakies uczucie haha. No i weekend sie zbilza i az strach, bo po jednym piwie odlece po takim czasie abstynencji ;-)
hej dziewczyny!
Moze jestem slepa, a moze zle szukam, ale probowalam znalezc cos o wypelnianiu tej karty ze szpitala.Czy ktoras moglaby mi powiedziec jak to zaznaczac?Ja nie mam bladego pojecia, a mam zaczac uzupelniac karte od przyszlego poniedzialku.Z góry dziekuje:-)
Ja bylam sama calymi dniami, nawet ze szpitala maz mnie odwiozl postawil dziecko i musial wracac do roboty, bo wtedy jeszcze pracowal u kogos.Ja bylam po cesarce, obolala i sama.I nikt mnie nawet o nic nie zapytal, nie srawdzal.![]()

ooooKrycha nowa fotka Pyzy?!
w deszcz szłaś??
ja mam marudera w domu!idą nam trójeczki!!i chodzi i jęczy!!
, ale tak sobie pomyślałam, że jak się troszkę przewietrzę to mnie głowa przestanie boleć, ale nic z tego
... A fota nowa, ma całe 7 minut hihihihihi...pięknie wyszła!!!
no tak Ty nawet biedulko nie możesz tabsa wziąść!!
a ja zarastam bałaganem,ale dzisiaj daje sobie wolne!!!
jutro Książe idzie na 10,5 godz do pracy,bo mają remament,to posprzątam!!teraz czekam na niego marząc o kąpieli!!!bo niestety teraz hehe przy 2 narazie jakoś nie wyobrażam sobie leżenia w wannie a one płaczące!!a prysznic mnie nie kręci hihi!!!
... Może relaksik z mężem pomoże - Pyza właśnie padła (ciekawe na ile
), zobaczymy... Zgadzam się, że Pyza fajnie wyszła, nie jest łatwo u niej o takie ujęcie
!U mnie teraz sjesta poobiednia.Dziecko oglada bajki, mama odpoczywa a tate wygnalam do lidla.A co! Zjadl obiad i sio hih.Ja dzisiaj nigdzie nie bylam ale za to chalupka na dole lsni bo niestety na gorze maly spal i nie udalo mi sie posprzatacna glanz .Jutro to zrobie.Przynajmniej juz te gore ciuchow wyprasowalam bo nie dawala mi spokoju.