Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hejka babeczki:-)
Sylwia to oni Ci normalnie z żyły krew pobierali czy glukometrem z palca??
quote]
brali mi krew z zyly niestety!co do tych lotow odwolanych to tez to slyszalam!!!BEAKTA ty to juz pewnie na dniach !!!mnie wczoraj nastraszyli a dzisiaj nic cisza!!!juz sama nie wiem co myslec!!!a na dodatek odmowili mi przyznania karty medycznejnie wiecie jak to jest z dzieckiem czy bede mogla sie starac o karte dla malej???
ta pogoda to mnie naprawde przybija:-(nudyyyyyy
A znacie tę stronkę? Warto tam zajrzeć codziennie- Pajacyk

brali mi krew z zyly niestety!co do tych lotow odwolanych to tez to slyszalam!!!BEAKTA ty to juz pewnie na dniach !!!mnie wczoraj nastraszyli a dzisiaj nic cisza!!!juz sama nie wiem co myslec!!!a na dodatek odmowili mi przyznania karty medycznejnie wiecie jak to jest z dzieckiem czy bede mogla sie starac o karte dla malej???
ta pogoda to mnie naprawde przybija:-(nudyyyyyy
,a co do tego ze mozesz miec za duze dziecko to radze sobie tego do serca nie brac,bo mi tez tak ciagle mowili i na dodatek od konca kwietnia powtarzali ze niedlugo urodze a urodzilam w czerwcu
i maly mial 3600czyli normalnie,tez podejrzewali cukrzyce ale nic nie wynalezli
,
ja niedawno to przerabialam;-)
i jaki duzi juz jest;-)
trzymaj sie,bedzie dobrze

;-);-);-)takze juz trzymam kciuki:-)

normalnie szlak czlowieka moze trafic
najlepiej im wychodzi klucie tych maluszkow ale leczenia zero
brrrrrrrrWitam, niedawno wrocilam...zmiezryli cicsniennie, sprawdzili siuski, zbadali tetno i nastepna wizyta za tydzien czyli 27 sierpnia
![]()
A wiecie ze nam ,czyli shannon -gdansk ryanair wlasnie od 4 listopada wprowadza loty!? Z tego co slyszlalam to tamte zawiesza a te wprowadza bo niby lepiej sie bedzie oplacalo...