Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam na 14:00 ale w Ennis:-)
, no ale cóż... Oki, Laski, przyłączyłam się do akcji "nk" ;-), jeśli którąś pominęłam to niech się ozwie!!! Taka jakaś zmęczona dzisiaj jestem, dopiero przed chwila zwlokłam się z wyra... Idę zaraz po męża, może mnie krótki spacerek choć troszkę ożywi
! Gastone, wzięłam radę do serca - już teraz będę odpoczywać, koniec z porządkami, pałeczkę oddaje mężowi
!!! Udanego, słonecznego popołudnia życzę, papatki
!!! Trzymajcie tak jak najdłużej - zadbana kobieta to szczęśliwa kobieta
, buźka, pa
łaaaaaa ja sie boje normalnie mi słabo jak o tym mysle, pomijam fakt braku mundurka haha w weekend jade dziecko zakupic dresiki i jeszcze jakies opakowania sensowne na lunch mi potrzebne bo reszta juz jest
... Od 5.00 się męczę, a i przed nią nie było zaciekawie... Mała napiera coraz mocniej, przekręcić się na drugi bok ciężko, ciągle stękam przez sen - więc mąż nie bardzo wyspany, bo się boi, że to już, z resztą same wiecie najlepiej jak to jest!!!! I jeszcze ta alergia... Jak ja będę tak przy dziecku ciągle smarkać to biedactwo nigdy się nie wyśpi
... Hm, chyba coś narzekam
... No nic, to kończę, bo co tak truć Wam będę. Miłego dnia życzę i dużo słonka, bo podobno nawet dziś ma być
... Pozdrawiam, buźka, pa