Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a oni też nie pomyśleli jak to wygląda. Może któraś z Was kochane wie??PozdrawiamHej Laseczki :-)!!! Nie mogę spać... Od 5.00 się męczę, a i przed nią nie było zaciekawie... Mała napiera coraz mocniej, przekręcić się na drugi bok ciężko, ciągle stękam przez sen - więc mąż nie bardzo wyspany, bo się boi, że to już, z resztą same wiecie najlepiej jak to jest!!!!
Pracuje/walam w salonie fryzjerskim wiec jakas fajna fryzurka musi bycBeakta masz super fryzurke.zwracam uwage bo jestem fryzjerka...a swoja droga tez mialam kiedys warkoczyki i chcialabym znowu ale maz jest nie ugiety niepodoba mu sie i juz!!!szkoda...pozdrawiam was wszystkie papapaapapa
...pozdrawiamPracuje/walam w salonie fryzjerskim wiec jakas fajna fryzurka musi byc...ale ja nie fryzjerka tylko stylistka paznokci
...teraz na urlopie macierzynskim.

Krycha a moze spróbuj spać na lewym boku, a pod prawą nogę połóż sobie zwinięty kocyk...
? Ale dzięki za radę!!! Sylwisko22, no ja widzę ten swój brzuchol nieco inaczej, ale dzięki za komplement
... Mam pytanko - wiecie może coś na ten temat, że jak akcja porodowa zacznie się w nocy to zanim dotrze się do szpitala trzeba najpierw do nich zadzwonić? Jeśli faktycznie tak jest to na który numer, bo szczerze mówiąc nie mamy zielonego pojęcia który jest prawidłowy, tyle tam podanych
... Będę wdzięczna za jakieś info. Słodkich snów życzę, pozdrawiam, papatki ;-)