• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

dzięń dobry mamusie!!!!
gratulacje dla nowej mamy:-)
i zdrówka i cierpliwości dla jeszcze nierozpakowanych:-)

raczej z dziećmi mozna wejśc, przecież Irole odwiedzają pielgrzymkami swoje kobitki, tam przychodzą całe sagi rodzinne [ co powarznie wku......ia zwłaszcza jezeli jest się po długim i cięzkim porodzie.
Gdy urodziłam Majeczke mąz przywiózł chłopców do szpitala żeby ją zobaczyli, z Maxem nie było kiedy i jak bo wywalili mnie już po dobie pobytu.

reklama
Hej. Justysia jak bede u bratowej to napewno zajrze do ciebie :tak:.tylko oni i tak caly czas sa u malej a ja tam nie moge wchodzic wiec niewiem kiedy sie wybiore ale moze za dlugo jej nie beda trzymac to napewno pojade jak bedzie wychodzic .
Sniadania sa o 8:00, obiady o 12:00 a kolacje o 16:00 ;-)

...pogoda dzis normalnie do kitu a moja kolezanka chce dzis grilla robic....hm...niewiem jak ona to sobie wyobraza :baffled:

ojej ale miło się was czyta, jak prawdziwa rodzinka, coś się dzieje i wszystkie już kombinują żeby pomóc, jesteście poprostu kochane dziewczynki, aż mi się łezka zakręciła bo nie chciałabym Limericku opuszczać:-) Takich babek to ze świeczką można szukać:tak:

hej babki wygonili mnie do domu i z jednej strony sie ciesze bo nie cierpie szpitali a z drugiej to nadal mnie boli ani troche nie przestalo... czsami to az mnie skreca z bolu.... no ale coz dzisiaj pani doktor powiedziala ze to dziecko tak uciska mocno... ok koncze jak narazie ... dzieki za troske jestesta kochane :)

A my byliśmy u Justysi21 i dowiedzieliśmy się, że wychodzi zaraz po ktg :tak:!!! Pewnie, jak odeśpi noc w szpitalu to się ozwie!!!!! Martuana, tym razem nie mieliśmy problemów w odnalezieniu tego lumpeksu hehehe... Ms.Marple, nas z Oliwka wyprosili jak byliśmy u Megan234, jak się Karolka urodziła, a dziś nam tylko zwrócili uwagę, że nie powinniśmy wózka na oddział zabierać ;-)! Olivca, to normalne, że będziemy sobie pomagać, nie :-p!!??!!

O, proszę, już się ozwała hahahahahahahahahaha :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry