• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

No pogoda zachwycajaca, ja wlasnie wstalam bo sobie drzemke walnelam z syniem bom niewyspana , bo rodzice o 3 wstali a janiemoglam zasnac a potem wstalam bolem brzucha bo @ dostalam.
Mikimauro a moze nap-isalabys krociotko cos o sobie,(jak dlugo w IRL jestes itp) bo skoro juz jestes z nami milo by bylo cos wiedziec o tobie.I jak chcesz daj nam namiary na NK>.Jesli masz na imie Dorota to chyba kojarze buzie ze zdjecia ale moge sie mylic.Podobno dobry detektyw ze mnie hihi

Ostatnia edycja:
reklama
witam dziewczynki!!ja oczywiscie zakrecona jak sloik gwozdzi!!ale od porodu caroline to u mnie norma!!!nie to ze sie nie wyrabiam czy cos takiego,poprostu inaczej teraz wyglada moje zycie!!!a co do spotkan w przyszlym tyg u mnie heheh!!!zapraszam

hej dziewczynki:)
justysia, fajnie, ze wypuścili!!
u nas pogoda ładna, słoneczko!! my wlasnie po zakupach, sluchajcie w Dublinie się roi od megawyprzedaży!! miałam istny raj:-D ale naprawdę, rzeczy poprzeceniane o 90 procent-przyjeżdzajcie hhahaha:-D
aaaa, chciałam niuchnąć perfumki Ghosta, ktore tak zachwalacie, ale testerów nie mieli, wiochaaaa:-D

Witam się dziewczynki :tak:lepiej pózno niż wcale heheh:)))Dzięki za wczorajsze odwiedzinki:)) było bardz:tak:o sympatycznie:)) Aniu do lekarza zdążyłam i okazało się że nic jej nie jest i lekarz się śmiał ,mam nadzieje że tak jest ale i tak się martwie bo sama z siebie wysypana nie jest:)zobaczymy za kilka dni jak nie zejdzie to przejde się gdzieś prywatnie porobić jej badania:tak: GRATULACJE DLA WERCI:))))) OLA trzymam za słowo i cze:tak:kam na odwiedzinki:))) JUSTYŚ CIESZE SIE ŻE JESTEŚ W DOMCIU przy mężusiu będzie Ci najlepiej:) Gosiaczku mam nadzieje że Julci już lepiej i wkońcu wyleczy się z katarku:))

Jeny ale ze mnie zakret:sorry:Verka gratuluje synusia!
Aine ajnie Ci w tym Dublinie co?Takie wyprzedaze:tak:Ja sama szukam czegos na komunie,a potem na chrzciny:zawstydzona/y:Tylko nie mam pojecia czego...
A Jula juz lepiej,przynajmniej noc przespala,fika z tata,zaraz dostanie abtybiotyk i do wyrka:-)

Kurczaki, ja też nie wiem czy w końcu gartulowałam czy nie, więc na wszelki wypadek Vera GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Martuana, a dawałaś córci wapno? Może po nim przejdzie... Mam nadzieję, że szybko znikną Jej te plamki!!!! Cytrus, super, że w końcu wzięli się za leczenie Julci :tak:!!!

Zmykam już mamusie sie tulać, dobrej nocki, cmok!

hejo laski, ja dziś w biegu, bo cały prawie dzien poza domem jesteśmy, pięknie dziś!! właśnie wrociliśmy z małą z pubu i dietkę dzisiaj trafił szlag , ale niech tam, nie żałuję:-D n ic mi się nie stanie.

aga odpisalam ci na gg, bo nie chcę zaśmiecać forum;) zajrzę potem, papapap

reklama
hello girls!
Aine a my wczoraj caaaaaaaaly dzien w domu taka pogoda beznadziejna:no:
Dobrze ci w stolicy,i pogoda super i przeceny co chwila;-)
Milego dnia dziewczeta

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry