• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hello ....to my sie pochwalimy pierwszym zabkiem !:-D:-D:-D w koncu.....;-)

A ja po wczorajszym grillu jeszcze wczorajsza jestem i normalnie dawno tak nie zdychalam - w doslownym tego slowa znaczeniu....;-)....troche alkohole wymieszalam...malibu + wodka + redbull....to spadam na kanape :tak:

dzięń dobry!!!!!
ja również wczoraj na grilu bylam i mimo że ani kropelki nie wypiłam to też taka słabiutka dzisiaj jestem , tak się uhahałam że mnie gębula boli nadal, za to mój małżon umiera w sypialni [hihi..]
a mówiłam -piwkujesz;-), nie mieszaj z wiskaczem :no:buuuu.... niech ciele zdycha, może się głupol kiedyś nauczy;-):tak::tak:.....

my już po kościółku i znowu wersja skrócna była bom odleciała prawie... o rany kiedy ja będę mogła wystać wśród ludzi trochę dłużej:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Aguś to my dziękujemy za gościnę i wcale nie było krótko bo mieliśmy wpaść na pół godzinki a skończyo sie na po jedenastej:):tak:Ale towarzystwo na 11:happy::rofl2::happy::rofl2::happy: Martuana o Tobie też nie zapomnę bo przecież bliziutko mam:) może że miałabyś ochotę do mnie wpaść? Dziwnie się czuję od trzech dni,jakby moje mdłości wracały a miejsce gdzie mnie boli zostało uznane za żebro, hmmm no chyba że popiłam i nie pamiętam żebym się wywróciła....Dobrze że we wtorek mam wizytkę w szpitalu.:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry