• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

reklama
a do której są dzisiaj czynne sklepy w centrum?

No chyba do 17.00, hm.. Powiem tak - byłam, zobaczyłam i kupiłam 8 szmatek za 2 euro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I były dwie zabawki (takie zjeżdżalnie do kulek), jedna w lepszym stanie druga w gorszym, ale każda za 1 e i już przed samym wyjście coś mi tam jeszcze mognęł, nie patrzylam na cenę, ale pewne też podobnie... Oglnie POLECAM (!!!!), choć może jeśli chodzi o ciuszki to nie dziś, bo już mało ich było, ale warto zerknąć, może coś jeszcze wystawią!!!!!!!!!!!!!! Dzięki Martuana za cyna!!!

Dziewczyny a mozecie dokladniej wytlumaczyc gdzie ten lumpeksik jest ? Tzn ja jak do centrum Limericka jezdze do rejony Penney, mothercare, argos. To daleko stamtad czy moze calkiem inne rejony? Jak bym byla w Limercik to chetnie bym zagladnela ;-) Albo podajcie ulice to sobie w GPS wpisze :-) i bede lumpa z nawigacja szukac :-):-):-)

tam gdzie meble tez?

Hm... No jakieś meble były...

Hm... No jakieś meble były...

Nie znam nazwy tej uliczki, ale, Beakta, jak na Willam Street masz Guinnes'a to zaraz skręcasz w prawo i przechodzisz koło cukierni i zaraz za, w boczną uliczkę skręcasz w lewo i po prwej strone jest ten lump - czyli całkiem niedaleko tego deptaka, bo pratkycznie równolegle ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
juz wiem:) bywam tam czasem:) ale jeszcze nic nie kupilam hahahhahah......ale to pewno dlatego ze dla mojego malenstwa jeszcze nic nie kupuje:(
no ale moze w koncu zaczne hehhehe :)tylko jakos sie jeszcze boje:(:(:(:(

beata chyba latwiej ci bedzie zaparkowac auto i przeleciec przez te wszystkie lumpki:):):)

Czesc dziewczynki,ale pogoda beznadziejna.Wogole jakis dzien bleeeeeeeeee...
Justys dobrze ze juz w domciu jestes:tak:
Kasia gratulacje dziewuszki:-)
No i tyle pa...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry