• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

A ja się z wami już dzisiaj pożegnam :)Zajmę się troszkę mężusiem:)A mały chodzi dumny i cały czas pokazuje jakie ma super majteczki:))I woła jeśtem duuuuuuzi lobie siusiu:) Ale najbardziej dumna to jestem JA myślałam że będzie gorzej a tu niespodzianka:) DOBRANOCKA MAMUŚKI;-)ALE PRZEDEWSZYSTKIM OWOCNEJ :-D;-)

reklama
Hahahahahahaha, oj, Justysia21, Pyza by Ci tez podłoge chętnie wymyła tylko nie wiem jaki byłby z tego efekt hahahahahaha :laugh2:!!!!! Olivca, znaczy z dzidzią wszystko oki rozumiem :-D, oby tak dalej!!!!! Chociaż dziwna sprawa z tymi krwotokami z nosa :baffled:... Cytrus, etap mazania też już mamy ;-), ostatnio, jak tatuś dawał Jej kaszkę to cała byla uciapana, krzesła i podłoga również - dać dziecku odrobinę swobody hahahahaha, miała jeść sama :-) i przez to tata miał dużo sprzątnia!!!!! Natinke18, Olivca ma rację - gdzie relacja z wyjazdu, co :-p?????

Widzę, że Ms.Marple dziś wcięło, nie wspominając już o Megan234, hm :-(...

Słodkich snów mamuśki, do jutra, papatki :sorry:

Justyś mój to uważa że wszystko zależy od imienia, że z imieniem dziecko dostaje coś w rodzaju przyszłości:baffled: :happy: Mi tam tak za bardzo na znaczeniu nie zależy ale moze faktycznie warto co nieco o tym poczytać... A mała Julia to agentką będzie na pewno-to masz murowane bo przecież po mamie:-D:-D
Moj maz dokladnie to samo mowi.On wlasciwie wybieral imie dla syna,dopasowujac je do znaku zodiaku.:tak:
A ja się z wami już dzisiaj pożegnam :)Zajmę się troszkę mężusiem:)A mały chodzi dumny i cały czas pokazuje jakie ma super majteczki:))I woła jeśtem duuuuuuzi lobie siusiu:) Ale najbardziej dumna to jestem JA myślałam że będzie gorzej a tu niespodzianka:) DOBRANOCKA MAMUŚKI;-)ALE PRZEDEWSZYSTKIM OWOCNEJ :-D;-)

aaale ci zazdroszcze , nawet nie wiesz jaakk..
Wlasnie gdzie sie podzila Megaan???Moze ma jakas nowa saisadke i plotkuje :-D
Ja sie zegnam juz bo niedlugo ide sie myjac , dziecko do wyra i Dextera ogladac.Do jutra foremki!

no to ja tez juz mykam jak juz tak wszystkie pouciekalyscie...... jutro musze o 8 wstac bo mamy pana ktory nam naprawiac wszystko bedzie.... doczekalam sie..... i szfeczke tez bede miala na dniach i nawet sama moglam wybrac co prawda z argosa ale lepsze to niz nic :tak:

justysia, nie wszystkie pouciekałyśmy:-)

ja jeszcze nie śpię.Dziewczyny, padło nam ogrzewanie gazowe-nie ma ciepłej wody do kąpieli!!mam nadzieję, że irlandzcy "fachowcy" się szybko z tym uporają;-)
dobrej nocki:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry