• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

reklama
buuu i co ja teraz zrobie, bede czekac na specjaliste od zakichanej pralki, bo to nie slowny czlowiek buuuuuuuu i co ja zrobie buuu nie cierpie takich sytucji...

A może miło Cię zakoczy ;-)??? A przez deszczyk i tak nie mogłabyś suszyć prania na ogordzie...

witam się
ja nie piszę bo jestem w podobnym nastroju jaki tu gości:nerd: mam ogólną niechęć do wszystkiego:baffled:

papaptki

:eek::eek::eek::eek::eek: ech... Mnie to chyba tak pozytywnie nastraja przyjazd mojej siostry :sorry:!!! To już Wam nie truję, narzekajcie sobie - wszyscy czasem tego potrzebujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak: I oby Wam to szybko przeszło ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no właśnie tylkow domku i to przy w łączonyh grzejnikach bo inaczej z 4 dni się będzie suszyć...ach ważne że necik jeszcze chodzi:)

ha! i niespodzianka.Landlordka bez gadania przywiezie dzis a najpozniej jutro nowa pralke.Nareszcie pozbede sie starego grata!
A wiecie co najgorsze ze pranie wstawilam wszystko sie namoczylo i nie wywirowalo i musze to chyba wykrecac recznie a to dwie zmiany poscieli :baffled:

ha! i niespodzianka.Landlordka bez gadania przywiezie dzis a najpozniej jutro nowa pralke.Nareszcie pozbede sie starego grata!
A wiecie co najgorsze ze pranie wstawilam wszystko sie namoczylo i nie wywirowalo i musze to chyba wykrecac recznie a to dwie zmiany poscieli :baffled:

A widzisz, jednak Cię miło zaskoczyli hehe :-)

ja chce kawke cytrus:)
ale nie moge przyjechac:( musze jeszcze odebrac najstrsza i jeszcze jedna dziewczyne ze szkoly w newport:( a potem jeszcze kilka nastolatek podrzucic do miasta:)
no ale cos mnie sie o uszy obilo ze podobno ktores jutro gdzies kolo TK maksa beda .....:):):):):)

reklama
ja chce kawke cytrus:)
ale nie moge przyjechac:( musze jeszcze odebrac najstrsza i jeszcze jedna dziewczyne ze szkoly w newport:( a potem jeszcze kilka nastolatek podrzucic do miasta:)
no ale cos mnie sie o uszy obilo ze podobno ktores jutro gdzies kolo TK maksa beda .....:):):):):)
No szkoda...ale co sie odwlecze to nie uciecze:tak:Aga ty to zabiegana jestes normalnie ciagle cos:eek:
A kto sie jutro wybiera na shopping?Ja nic oczywiscie niewiem:confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry