Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
buuu i co ja teraz zrobie, bede czekac na specjaliste od zakichanej pralki, bo to nie slowny czlowiek buuuuuuuu i co ja zrobie buuu nie cierpie takich sytucji...
witam się
ja nie piszę bo jestem w podobnym nastroju jaki tu gościmam ogólną niechęć do wszystkiego
papaptki

ech... Mnie to chyba tak pozytywnie nastraja przyjazd mojej siostry
!!! To już Wam nie truję, narzekajcie sobie - wszyscy czasem tego potrzebujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I oby Wam to szybko przeszło ;-)no właśnie tylkow domku i to przy w łączonyh grzejnikach bo inaczej z 4 dni się będzie suszyć...ach ważne że necik jeszcze chodziA może miło Cię zakoczy ;-)??? A przez deszczyk i tak nie mogłabyś suszyć prania na ogordzie...
no właśnie tylkow domku i to przy w łączonyh grzejnikach bo inaczej z 4 dni się będzie suszyć...ach ważne że necik jeszcze chodzi![]()

ha! i niespodzianka.Landlordka bez gadania przywiezie dzis a najpozniej jutro nowa pralke.Nareszcie pozbede sie starego grata!
A wiecie co najgorsze ze pranie wstawilam wszystko sie namoczylo i nie wywirowalo i musze to chyba wykrecac recznie a to dwie zmiany poscieli![]()
No szkoda...ale co sie odwlecze to nie ucieczeja chce kawke cytrus![]()
ale nie moge przyjechacmusze jeszcze odebrac najstrsza i jeszcze jedna dziewczyne ze szkoly w newport
a potem jeszcze kilka nastolatek podrzucic do miasta
no ale cos mnie sie o uszy obilo ze podobno ktores jutro gdzies kolo TK maksa beda .....![]()
Aga ty to zabiegana jestes normalnie ciagle cos